hur till återvinna från visdom tänder utvinning naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-10
. Om du inte är en att använda en massa läkemedel läkemedel för att bota dig själv , kan denna artikel vara precis vad du letar efter för att hjälpa dig läka snabbt från att få din visdom tänder utdragna

Du behöver :
BFC .
Cayenne kapslar .
Echinacea gyllene sigill combo .
Olive Leaf .
Vitlök.
Acidophilus .
Slippery alm .
Vide.
Blackstrap melass mjölk .


1 .
första är varje individ olika . Jag är bara att komma med förslag på saker jag tyckte var bra . Vänligen ha detta i åtanke när du läser de idéer som presenteras här. Som jag skriver detta , är min äldsta son närmar sig slutet av sin återhämtning från att ha 4 visdomständer extraheras tillsammans med en fylld stor hålighet . Han tillbringade en stabil 5 timmar i tandläkarstolen . Ugh! Inget kul !
2 .
Om du inte är van att ta en massa mediciner , kan du förmodligen få av med en lägre grad av smärtstillande än som följer av tandläkare . White Willow kan inte dölja den smärta som för dig på första dagen efter domningar har avklingat , men det kan vara till stor hjälp i de senare dagarna . Om du väljer att använda smärtstillande föreskrivna , eftersom smärtan minskar , kan du växla från ****, Tylenol med kodein , etc. till något över disk som alleve , acetylsalicylsyra eller regelbundna Tylenol som har färre biverkningar.
3 .
Se till att veta vad du får i att när man tar något läkemedel . Du kan titta på många webbplatser på Internet för att läsa om eventuella biverkningar och vilka tecken att hålla utkik efter som indikerar problem .
4 .
I " saker du behöver " avsnittet ovan , kommer du att märka bokstäverna BFC på listan . Detta är en produkt som genomförts av naturens sätt örter. Det är en salva . Förkortningen står för Bone , Flesh brosk. Det är det bästa salva i världen för att läka blåmärken , sår och svullnad . Den kan appliceras direkt på kinderna för att minska svullnad och smärta.
5 .
Cayenne kapsel föreslås för att hjälpa till att kontrollera flödet av blod . Cayenne är en blod tillsynsmyndighet och har förmågan att hålla blödning till ett minimum .
6 .
Echinacea , gyllene sigill , vitlök och olivolja blad är alla naturliga immunförsvaret byggare för att skydda mot infektioner och stav av invaderande influensa buggar . Dessa kan tas 3 eller 4 gånger per dag . Vi använde Kyolic vitlökskapslar och tog 2 varje gång .
7 .
Acidophilus är ett måste när man intar antibiotika . Acidophilus låter din kropp att hålla de goda bakterierna som kroppen behöver . Antibiotika förstöra både bra och dåliga . Vi använde naturens sätt Primadophilus 3X en dag .
8 .
Du kanske upptäcker att din hals blir mycket ont och svälja svårt . Slippery Elm rockar och lugnar ont i halsen . Du kan blanda en tesked i en liten mängd vatten och dricker det , eller så kan du lägga till några äppelmos .
9 .
Ringla en matsked Blackstrap Melass i en kopp helmjölk för en järnrik dryck . När du upplever blodförlust , lagra upp järn är ett bra sak .
10 .
Få så mycket vila som du möjligen kan för att tillfriskna . Använd kuddar för att stötta upp dig , eftersom det kan vara bekvämare än tillbakalutat helt . Försök inte att utöva . Här har du möjlighet att tillåta dig själv att " veg " ut på soffan med en god bok , video spel eller film !

tips och varningar


 • Alltid din egen forskning för att räkna ut vad som kan fungera bra för dig !
 • alltid kontakta din läkare /tandläkare i nödfall .


 • Previous:nothing Next:hur man ska äta efter visdom tänder utvinning

  Relaterade artiklar


 • Hur laser blekning arbete ?
 • hur man läka munsår snabbt
 • fakta vitare om tandkräm
 • Hur man överlever en tandläkare besök
 • hur man får friska vita tänder
 • hur bleka och ljusare dina tänder
 • Hur är tandkronor gjort ?
 • symtom på tandlossning
 • hur man behandlar en svullen läpp enkelt
 • typer av partiella proteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com