metoder för tandblekning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-13
Det finns olika sätt att bleka tänderna . Några är så enkelt som att använda vanlig tandkräm och andra är lite komplicerat och tidskrävande . Den bästa metoden-att se en tandläkare-är också det dyraste . Vitare tänder är big business och en mer korrekt term för det skulle vara fläckborttagning . Det blekmedel som används för att bleka tänderna helt enkelt ta bort fläckar som orsakas av mat , droger , cigaretter och drycker . Även om varje metod har varierande grader av framgång beroende på produkten används och hur väl anvisningarna följs , finns det överkomligt sätt att bleka missfärgade tänder .

Huskurer

Huskurer använda ingredienser du förmodligen redan har i ditt hem . Bakpulver rekommenderas ofta som en tand blekmedel . Den slipande åtgärder av bikarbonat rengör djupt tänderna . De små partiklar ta bort fläckar på ytan av emalj . Göra en pasta med hjälp av bakpulver och vatten . Doppa din tandborste i pasta och borsta som vanligt . Istället för vatten använda väteperoxid som är ett blekmedel . Väteperoxid kan även användas ensamt att bleka tänderna . Återigen , bara använda din tandborste och borsta tänderna med vätskan.

Tandblekning tandkräm

Många typer av tandkräm på tänderna marknaden bleka . Dessa tandblekning tandkrämer innehåller varierande mängder av väteperoxid . I tester på Consumer Reports , fick Ultra Brite tandkräm högsta betyg av alla blekande tandkrämer testade . Tandblekning tandkräm ge lindriga vitare effekt , men de är billiga och enkla att använda.

White Strips

White Strips är bitar av papper belagt med blekmedel . Remsorna tillämpas på framsidan av tänderna via självhäftande baksida . Remsorna kvar på tänderna i 30 minuter . För 2 veckor provbanorna appliceras två gånger dagligen . Banden är mycket tunna och nästan genomskinliga så att de visas osynliga . White Strips kan ge goda resultat .

Paint-On Blekning Gel

Paint -on gel är ett annat alternativ för vitare tänder . Med denna metod en liten borste ges att måla in gelen på tänderna . Borsten -on gel kvar på tänderna i 1 timme två gånger om dagen . Tyvärr , enligt Make My tänderna vitare hemsida är denna metod inte särskilt effektiva när vitare tänder . Även gelen smakar fruktansvärt .

tandskenan Kits

Använda tandskenor fylld med en blekning substans är en av de mest prisvärda sätten att verkligen bleka tänderna . Dessa paket kan du göra en form av dina tänder. Efter att ha placerat blekmedel i facket lägger du tandskenan på . Facket täcker övre och nedre tänder . Tandskenan hålls på tänderna för några timmar eller över natten. Varje sats har en annan tid . Vissa människor tycker tandskenan obehagligt . Detta sker om personen inte få en bra bild av hans tänder. Det finns några kit som tillåter dig att e-post av din intryck för att få en bricka med en mer exakt passform. Detta kostar lite mer att göra men det är värt den extra tid och pengar om du har en känslig mun .

Cosmetic Dentistry

Med hjälp av en tandläkare är det snabbaste sättet att få vitaste tänder . Ett besök på en tandläkarpraktik kan ge dig dramatiska resultat i 1 timme . Läkare använder en stark koncentration av en peroxid-baserade blekmedel . Tandläkaren kan också använda värme ( i form av laser ) för att påskynda blekning . Att ha en tandläkare bleka tänderna är den dyraste tandblekning metod som finns.

Previous:nothing Next:farorna med tandblekningsmedel

Relaterade artiklar


 • symtom på sjukdom Periodontala
 • hur man ska hålla munnen frisk
 • Hur sker torr socket ?
 • hur säkert bleka dina tänder
 • hur att förstå hur tanden sura bär kan förstöra ditt leende
 • hur man kan bota en tand infektion naturligt
 • hur är dentala faner tillämpas ?
 • hur man stänger en lucka i din framtänderna för tre dollar
 • hur man handskas med dentala ångest / fobi
 • hur gör de proteser ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com