naturliga tandvärk lättnad

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-02
Tandvärk-smärta eller svullnad runt en tand-kan vara mer än bara besvärande , det kan dominera dina tankar och förstöra din dag. Tandvärk kan orsakas av håligheter , inflammerad tand vävnad , en böld , en spricka i tanden , eller ens utsatt nervvävnad . Även om det finns en mängd olika orsaker till en värkande tand , kan naturläkemedel stödja munnen oavsett orsaken till värken . Prova en eller flera av dessa naturliga behandlingar nästa gång du behöver hjälp

eteriska oljor

För att använda eteriska oljor terapeutiskt leta efter 100 procent naturliga högkvalitativa oljor som är ekologiskt eller vilt skördats , och som inte är utspädd eller alltför bearbetade . Syntetiska oljor har inga läkande egenskaper och bör inte användas i beredningar för naturläkemedel .

Lita på kryddnejlika linda eterisk olja för dess terapeutiska egenskaper och rykte för att lätta tandvärk . Att administrera, helt enkelt placera en droppe kryddnejlika bud olja på en bomullstuss och badda försiktigt runt tandköttet där smärta är närvarande . Denna process kan upprepas om det behövs.

Om kryddnejlikeolja är oattraktiv för dig tänka sig att ersätta pepparmynta eterisk olja istället . Administrera den på samma sätt med en ren bomullstopp .

Gör en synergistisk olja käkbenet massage med hjälp av en kombination av 1 droppe kryddnejlika linda olja , 2 droppar kamomill eterisk olja och 2 droppar citron eterisk olja , Upplösta i 1 tsk . av sötmandelolja. Massera käken och kinden område där smärtan finns . Upprepa så ofta det är nödvändigt för lättnad.

växtbaserade behandlingar kosttillskott

Använd en goldenseal tinktur ( flytande naturläkemedel extraktion ) till stöd i smärtlindring . 2 till 3 droppar goldenseal extrakt på en bomullstuss och placera den försiktigt mot det inflammerade området. Ta inte bort behandling under flera timmar , eller lämna kvar över natten . Denna process kan vara till hjälp för att bekämpa skadliga bakterier och inflammation .

Ta antingen L- Tyrosin eller White Willow Bark internt , enligt anvisningar på etiketten, för smärtlindring .

Andra rättsmedel

Applicera en varm kompress (till exempel en varmvattenflaska inlindad i en handduk ) externt till det drabbade området . Om området är svullen , placera en kylklamp över området för att lindra svullnad och ger en mild bedövande känsla .

Previous:nothing Next:Definitionen av munhygien

Relaterade artiklar


 • hur naturligt bleka dina tänder
 • hur du ökar vithet i tänderna
 • hur man kan stoppa hängslen från att skada
 • tandköttsproblem , gingivit och parodontit
 • hur du får ditt barn att borsta tänderna noggrant
 • Hur man testar för tandlossning
 • hur man kan stoppa tand smärta
 • tandröta & sköldkörtelproblem
 • naturliga tandblekningsmedel
 • hur till komma fri NHS tandvård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com