sätt att bleka tänderna med hemma- produkter

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-02
Du har artiklar i ditt hem som du förmodligen inte visste kunde användas som tandblekningsmedel . Eftersom fler och fler människor söker vitare leenden , tandblekning produkter fortsätter att växa i antal och variation . Men du behöver inte köpa någon av dessa produkter för att få vita tänder du längtar efter , det finns några billiga saker du redan har i ditt hem som skulle kunna visa sig vara effektivt i vitare tänder . Även den bästa tandblekning metoder finns bara i en tandläkarpraktik , at- home behandling också kan ge märkbara resultat .

bakpulver

bakpulver har många användningsområden i hemmet . En användning är för att skura fläckar från tänderna . Detta är egentligen allt som tandblekningsmedel göra-de tar bort fläckar kvar av matrester , vin , kaffe , te , rökning och andra saker . Bakpulver gör en bra pasta när vatten tillförs den. Doppa din tandborste i blandningen och tillämpa den på dina tänder varje dag . Du kan få snabbare resultat om du använder väteperoxid med bakpulver .

Väteperoxid

Väteperoxid kan desinficera och rengöra . Det är också ett blekmedel som används i produkter såsom hårfärgning byggsatser och de flesta tandblekningsmedel . I starkare koncentrationer väteperoxid kan bleka papper . I lägre koncentrationer är den godkänd för humant bruk både internt och externt av US Food and Drug Administration. Den väteperoxid du har i en mörk flaska hemma är cirka 3 procent lösning , men det är fortfarande tillräckligt stark för att rengöra ytan på tänderna . Häll lite peroxid i en kopp , dopp i din tandborste och sedan använda peroxid på tänderna ett par gånger. Gör detta varje dag för bästa resultat. Med tiden kommer du att märka att dina tänder är vitare .

Citroner

Några hem-lösa webbplatser rekommenderar att du använder citroner att bleka tänderna . Du kan skal citron och gnuggar skalet mot tänderna ett par gånger. En enklare metod är att köpa en flaska citronsaft . Med din tandborste , tillämpa citronsaft till tänderna . Citroner har citronsyra , och denna syra kan ta bort ytan fläckar från tänderna . Det är en naturlig och billigt sätt att bleka tänderna .

vit vinäger

vit vinäger innehåller ättiksyra . Denna syra kan rengöra ytan tändernas emalj . Det fungerar på ett liknande sätt som citronsaft . Det är en hemmagjord botemedel som ofta rekommenderas av hem-åtgärda eller naturliga webbplatser behandling . Häll en liten mängd ättika i en kopp och använda din tandborste att tillämpa den på dina tänder . Resultaten kommer inte att vara dramatisk , men det kommer att finnas tecken på förbättring inom några veckor om du är konsekvent med dina program .

Previous:nothing Next:varför folk blir tunga ringar

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en proxabrush
 • hur man ansöker om dentala Medicaid
 • finansiering för tandvård
 • tandköttsproblem huskurer
 • barn tandhälsa verksamhet
 • hur man väljer en tandläkare
 • Vilka är orsakerna till att en käkleden ?
 • Hur man känner igen att du slipa dina tänder
 • vad man ska göra för en dålig tandvärk
 • hur man vitare tänder på en timme
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com