sätt att sluta doppa tobak

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-11
Doppning tobak är ofta som tuggtobak , dipp, eller snus och innehåller kemikalier som kan orsaka cancer i munnen , bukspottkörteln och matstrupe . Dessa produkter kan också orsaka tandproblem som tandköttsproblem , nedbrytning av ben uttag och förlust av benmassa , samt orsaka dålig andedräkt och fläckar på tänderna . För dem som är redo att sluta , det finns ett antal sätt att sluta doppa tobak

Du behöver : .
Dental Floss
Munvatten .
Kryddnejlika ( olja eller hela ) .
Q-tip.
Salt Vatten .

Nikotinersättningsmedel

Rökfri tobak har nikotin i den . För dem som dip och tugga tobak , ofta de blir beroende på grund av nikotin . Prova att använda nikotinersättningsprodukter såsom nikotintuggummin och lappen eller klubbor . Dessa Nikotinersättningsmedel hjälpa kurva suget efter nikotin genom att släppa små mängder av nikotin genom kroppen . Suger på klubbor med nikotin i dem hjälper lugna begäret men också tar plats som måste ha tobak i munnen .

program som ringde -Based

använda telefon- baserade program är ett bra stöd i att sluta rökfri tobak . Vissa människor tycker även det är lättare att göra det än att sitta genom andra stödprogram . Rådgivare kan ge dig information om lokala klasser , mediciner och broschyrer . Den kan bidra till att ge en handlingsplan för att hjälpa till börjar din resa till avslutar.

receptbelagda mediciner

Två typer av receptbelagda mediciner förskrivs att hjälpa till med nikotinberoendet i samband med rökfri tobak . Zyban är en time-released antidepressivt läkemedel som hjälper stödet till minskning av nikotinabstinens och tas en gång dagligen . Det är inte en nikotinersättning men det verkar på kemikalier i hjärnan som utlöser nikotin sug . Chantix är piller som tas två gånger om dagen . Det stör nikotinreceptorer i hjärnan . Chantix tar bort fysisk njutning av nikotin , samtidigt minska abstinenssymptom .

Gum

Tuggummi är ett alternativ till att använda rökfri tobak . Verkan av tuggummi hjälper ersätta det behov av att behöva ha något i munnen . Använda tuggummi i kombination med nikotinersättningsmedel produkter hjälper stöd någon som vill sluta rökfri tobak .

Previous:nothing Next:hem botemedel mot dålig andedräkt

Relaterade artiklar


 • hur du avgör om du har dålig andedräkt
 • symtom på sjukdom Periodontala
 • hur man säkert och framgångsrikt har en tand bentransplantat inför ett implantat
 • hur man får tänderna vita
 • hur man behandlar en tandvärk hemma åtgärda
 • tandvärk symtom
 • hur man kan spara pengar på din vård
 • tecken på tandimplantat infektion
 • hur man får nikotin fläckar av tandproteser
 • hur du bleka dina tänder för mindre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com