tips för att lindra tandvärk

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-06
Tandvärk kan vara oerhört smärtsamt . En person kan få tandvärk om han har en infektion , om han får eller förlorar en tand , eller om det finns någon typ av problem med roten , nerv , eller tuggummi . Det är inte alltid möjligt att få in för att se en tandläkare direkt så behöver du veta hur du kan lindra smärtan hemma

Salt Water

Använd salt vatten om du börjar uppleva smärta i tanden. Tillsätt 2 msk salt till en varm 8- ounce glas vatten . Blanda upp det och sedan börja gurgla med det . Fortsätt tills hela glas har använts . Saltet kommer att arbeta för att döda eventuella bakterier i munnen . Den har också förmågan att lindra smärtan för en kort tid . Du kan behöva upprepa detta en gång per timme tills du kan skaffa dig till tandläkaren.

smärtstillande

Ta två Tylenol , två aspirin , eller en Alvedon . Dessa produkter är alla smärtstillande och förminskningsapparater feber . De kan ta 20 minuter att börja arbeta , men de kommer ge dig lättnad för ett par timmar åt gången . Det är också viktigt att ta ett av dessa läkemedel om du har feber . Överskrid aldrig doseringen instruktionerna på förpackningarna smärtstillande oavsett hur illa din smärta . Om du inte kan vänta för att se din tandläkare än ta en tur till akuten .

Instant Relief Gel

Det finns flera omedelbar lättnad geler på marknaden . Orajel är en av de vanligaste geler smärtlindring . Det säljs i nästan alla livsmedelsbutiker , avdelning eller Drug Stores . Pressa ut en liten bit av gel på ditt finger och placera ditt finger direkt på den del av tanden eller tandköttet som gör ont . Detta kommer att bedöva området , men kan också spridas med din saliv för att tungan och andra delar av munnen . Hela din mun kan få domningar om du använder för mycket , så var försiktig. Denna gel är inte avsedd att användas på lång sikt, så boka tid med din tandläkare så fort som möjligt .

Previous:nothing Next:vad som är bäst för en tandvärk ?

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar en kräfta öm ?
 • hur man förebygger peridental sjukdom
 • hur man borsta tänderna
 • av visdom tänder avlägsnande
 • hur ofta byta tandborstar
 • proteser kontra implantat tänder
 • Hur du tar smärtan ur ett tänder utvinning
 • hur man handskas med mun och hals problem
 • vad är sandblästring för tänderna ?
 • statistik om rotfyllning behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com