Sonicare förväg tandborste felsökning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-02
Sonicare Advance tandborstar är batteridrivna tandborstar som är bra för att minska plack , särskilt runt hängslen och konsoler . Sonicare Advance är säker på tandkött och mjukdelar i munnen och är kan öka saliv, som stöd i kampen mot karies och infektioner . Om du har en Sonicare Advance som inte fungerar så som det ska , kan det kunna fastställas

Ingen ström

Om tandborsten fungerar inte när du trycker på strömbrytaren , är det mer än troligt bara av batteriet . För att åtgärda problemet , lämna tandborsten sitter på laddaren över natten . Om det inte verkar vara laddning , kontrollera uttaget tandborsten är ansluten till genom att ansluta en annan apparat . Om du har kontrollerat utlopp och ansluten tandborsten i flera timmar och det fortfarande inte fungerar , det är defekt och behöver bytas ut .

tandborste är att förlora makten

Om din Sonicare Advance verkar mindre kraftfulla än tidigare , kan det bero på olika orsaker . Försök först att ladda din tandborste . Det kan helt enkelt vara slut på batteri . Om " Easy-start " är funktionen aktiverad , stäng av den . "Easy-start " kan tömma ström från enheten . Om det fortfarande är trög , rengör eller byt ut huvudet av din tandborste . Om inget av detta fungerar kan du kontakta Sonicare på deras hemsida . De kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig att få din Sonicare Advance fungerar .

blinka och pipa

Om din tandborste inte kommer att sluta blinka eller piper när du stänger av den , behöver den laddas . Sonicare Advance är utrustade med olika laddning indikatorer . Den första är en indikatorlampa som blinkar när borsten behöver laddas . Den kommer att fortsätta att blinka tills borsten blir debiteras . Det är tur ingen av .

Den andra indikatorn är en ljudsignal . Med Advance är det fem snabba pip som ljuder varje gång borsten är avstängd . Det piper bara vid tre eller färre borstningar återstår innan en påfyllning krävs .

Stinky tandborste

Om din Sonicare Advance har börjat lukta illa , måste du rengöra den eller byta ut huvudet . Heads är tänkta att bytas var tredje månad , oavsett om de ser slitna eller inte . En gång i veckan bör din Advance rengöras genom att ta bort borsthuvudet , skruva av bitar som fixar huvudet på handtaget och torka bort rester som finns där med hushållspapper . Partiklar och bakterier kan fastna och leda till lukt .

Previous:nothing Next:hur man behandlar en tandvärk ... hem åtgärda

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa tuggummi smärta mellan tänderna
 • utdragning av tand biverkningar
 • Hur berätta om tandblekning kommer att fungera för dig
 • hur du får ditt vattkoppor och återhämtar sig väl
 • om antibiotika för tandköttsproblem
 • Hur man avgör om du bör köpa tandvårdsförsäkringen
 • rotfyllning alternativ
 • Hur man använder en tungskrapa säkert
 • låg profil nattvakter
 • vad som orsakar en tandvärk ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com