bästa sättet att bleka tänderna med hängslen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-08
Vitare tänder utan tandställning är bara skiljer sig något från vitare tänder med tandställning . Enligt American Dental Association , kan du bleka dina tänder hemma eller har dina tänder professionellt whitened på en tandläkarmottagning. Om du bleka tänderna hemma , kan du spara lite pengar . Men att få dina tänder vit på en tandläkarpraktik kommer att generera bättre resultat

blekning tandkräm

Om du inte redan borsta tänderna med tandblekning tandkräm , så ska du börja göra det direkt . Whitening tandkräm kommer inte att snabbt bleka tänderna , men det kommer säkert att bidra lite . Några av de mest populära blekande tandkrämer som nu finns på marknaden inkluderar Crest , Colgate , Supersmile och Colgate . Whitening tandkräm kan köpas på de flesta droger butiker och varuhus och är relativt billiga.

Tandblekning Strips

Om du har tandställning på både toppen och botten rader av tänder , kan du inte använda tandblekning strips att bleka tänderna . Men om du bara har tand blekning strips på nedre raden av tänder , då kan du använda tand blekning strips på toppen . Men en varning att detta kan resultera i övre och nedre rader av dina tänder är något olika nyanser . Tand blekning strips kostar ca $ 30 för en månads behov .

laser tandblekning

laser tandblekning är ett annat sätt att du kan bleka dina tänder om du har tandställning . Först kommer tandläkaren sätta på väteperoxid som naturligtvis kommer att bleka dina tänder . Efter det kommer han skjuta peroxiden med en laser som påskyndar den kemiska reaktion som den peroxiden har med tänderna . De flesta tandläkare rekommenderar väntar på att få tänderna vitare tills hängslen är avstängda . Men om du är desperat efter en blekning lösning , så kommer du fortfarande att kunna få förfarandet gjort .

överväga att vänta

Om du har tandställning , det faktiskt kan vara mer fördelaktigt för dig att vänta tills du Få dina hängslen från att utöva allvarlig tandblekning . Om du får dina tänder vit medan du har tandställning kommer du inte att kunna bleka fläckarna på dina tänder som har parentes på dem . Som ett resultat kommer du att ha gula fläckar på tänderna när din tandställning få bort . Om du bara vänta tills du får din tandställning av, kommer tandblekning vara mycket mer fördelaktigt för dig i det långa loppet .

Previous:nothing Next:inte Invisalign arbete för sneda tänder ?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar prisvärda tandvård med tandläkarhögskolan
 • lösningar för tandvärk
 • hur man köper blekning tandkräm
 • vad är orsakerna till parodontit sjukdom ?
 • Hur ansöker man hemma tänder blekning gel för bästa resultat
 • hur man gör en stor tandborste
 • Fakta om tandköttsproblem
 • hur att bleka och rengöra tänderna naturligt
 • Hur hängslen arbete ?
 • hur till återvinna från visdom tänder utvinning naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com