botemedel för tandvärk

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-13
Tandvärk kan göra dig helt olycklig , särskilt när de sista i timmar med pulserande smärta . Även om det finns over-the-counter smärtstillande medel kan du ta , en del har minimal lättnad i bästa fall. Den goda nyheten är att det finns naturliga botemedel som är lika , om inte mer effektiva än har dessa läkemedel

varmt salt vatten

Detta är den gamla beprövade lösning . Blanda en tesked salt i en 8 oz . glas med varmt vatten och skölj det drabbade området tills hela glaset är borta . Saltet har läkande egenskaper medan det varma vattnet lindrar . I vissa fall kan ge smärtlindring i timmar . Detta kan upprepas så många gånger som behövs

kryddnejlikeolja

kryddnejlikeolja innehåller en naturlig substans som kallas eugenol , detta inte bara har antibakteriella egenskaper , men fungerar som bedövningsmedel också. När den appliceras på tanden , dödar smärtan och hjälper befria tand av infektionen orsakar det .

För att göra lösningen , blanda två droppar kryddnejlika olja med några droppar olivolja . Du sedan doppa en bomullstuss i blandningen och placera den direkt på tanden . du skulle uppleva omedelbar smärtlindring

Använd en tepåse

tepåsar innehåller tanniner som , när den placeras mot tanden som ansvarar för värk , kommer kunna dra ut någon infektion som orsakar smärtan . Du kan använda antingen en varm eller kall tepåse , men det smärtlindring inte kan vara så omedelbar som det är med andra metoder .

Applicera en Ice Cube

isbitar är 70 till 80 procent effektivare när det gäller att lindra tandvärk smärta , men de bör inte lämnas på din tand för mer än 20 minuter eftersom de kan skada emaljen på tanden .

Smärtstillande inträffar som isbiten minskar svängningar rör sig längs trakterna av nerver .

Massera Pain Away

Det finns tryckpunkter belägna i olika platser genom din kropp , din örsnibbar är en av dem . När du massera örsnibben på den sida där infekterad tand ligger och orsakar smärta , är din smärta lindras . För att utföra korrekt, linda ditt pekfinger och tumme runt örsnibben och gnugga tills smärtan är borta .

munhygien

Enkelt tandborstning , tandtråd eller sköljning dina tänder kan bota din tand smärta . Denna process bidrar till att avlägsna någon mat som kan ha fastnat i tanden och orsakar tandvärk att börja med.

Previous:nothing Next:symptom på en tand hålighet

Relaterade artiklar


 • hur man tar hand om dålig andedräkt naturligt
 • kul tandvård fakta för barn
 • hur fräscha upp din andedräkt
 • hur är en protes reline gjort ?
 • hur man hittar prisvärda tandvård med tandläkarhögskolan
 • som uppfann krön blekning strips ?
 • vad man ska äta efter att ha tagits bort visdomständer
 • vad är orsakerna till tuggummi & tänder sjukdomar ?
 • tandvärk hembehandling
 • hur man använder bivax på tandställning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com