hem rättsmedel för att läka Cankerskav

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-07
Irriterande , smärtsamma och bara rent eländig , Cankerskav ( eller munsår ) börjar som små vita eller grå fläckar gränsar i arg röd . Blanda inte ihop dessa med feber blister: De är inte smittsam , och förekommer bara i munnen , inte på läpparna eller yttre kanter. Även om den exakta orsakerna är obestämda och upprepningar är vanliga , det finns massor du kan göra för att lindra din obehag under kräfta-öm utbrott

Vad de är

Känslig , smärtsamma Cankerskav är lite sår som uppstår på alla mjukdelar i munnen , oftast på tungan . De angriper människor i alla åldrar och stadier livet . När de sprack , en vit eller gul beläggning former över dem och de blir röda . De är ofta tillsammans med feber och en allmän känsla ruttna överallt. Vissa människor upplever svullnad i lymfkörtlarna .

Cankerskav typiskt läka på egen hand i en eller två veckor . Men framtida utbrott är förutsägbara . Även antibiotika är ineffektiva mot öm utbrott själva , de är ibland ut för att bekämpa sekundära infektioner. Men för de flesta , kör till läkaren varje gång du får är ganska meningslöst , såvida du inte gillar att medverka till din läkare personliga förmögenhet .

Huskurer

Användning av lugnande munvatten flera gånger om dagen kan ge kräfta-öm lidande en betydande grad av lättnad . Sköljning med aloe vera är inte bara lugnande , men erbjuder några antiseptiska egenskaper också. Skapa en lugnande antiseptisk vätskan från 4 delar vatten och 1 del väteperoxid . En varm glas vatten tillsatt med 1 tsk . vart och ett av salt och bakpulver tillsätts är en utmärkt skölja Cankerskav . Sköljning med whisky inte bara dämpar eller bedövar smärtan , men erbjuder antiseptiska egenskaper också.

Gör en tjock deg med bakpulver eller alun pulver och vatten , och tillämpa den på den ömma vid sänggående . Dessa pastor kan sticka en stund , men snart ge lindring , och tros minska svårighetsgraden och varaktigheten av kräfta-öm utbrott .

Applicera en skiva rå lök till din kräfta öm och håll den där i fem minuter . Ta bort lök från munnen och skölj väl med plommon juice . Vissa tycker att bara svabbar plommon saft på ont fungerar bra . Också försöka stöpning en tepåse i varmt vatten för att blöta den ordentligt . Tryck försiktigt på påsen till öm i fem minuter . Den garvsyra som finns i te lindrar smärta och främjar läkning .

Sandskädda lite honung direkt på din kräfta öm efter behov . Det är lugnande , lindrar smärtan och främjar läkning . Aktuella tillämpningar av is , tea tree olja och cayennepeppar okänsliga tillfälligt nerverna i området och ge omedelbar lättnad . Over- the- counter aktuella antiseptiska medel som är säkra för användning i munnen lindra smärta och bekämpa infektioner.

Håll dig borta från någon het , kryddig eller sura livsmedel och drycker , som kommer att irritera kräfta öm . Försök att inte bita dina läppar , tunga och kinder , som kan skada mjukdelar i munnen foder och bjuda invasionen av sår .

Previous:nothing Next:Hur elektriska tandborstar arbete ?

Relaterade artiklar


 • kan en tandvärk orsaka en feber ?
 • hur du kan trösta tandvärk smärta naturligt
 • rättsmedel för tand värk medan hemifrån
 • hur du hittar den bästa tandblekningsmedel
 • Medicare & tandvård förmåner
 • hur man använder prevident
 • botemedel för parodontit
 • hur man rengör och tar bort fläckar från dina proteser
 • hemmagjord tandblekning
 • Hur fungerar en tandläkare tänder vitare ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com