hem rättsmedel för ömma och svullna och röda tandkött

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-26
Svullen, är röda tandkött orsakas vanligen av gingivit , även om det kan vara andra orsaker, såsom bihåleinflammation , bölder tand eller håligheter . Det första du behöver göra är att fastställa den exakta orsaken till smärtan för att behandla det på rätt sätt . Rådfråga en kompetent tandläkare så snart du kan . Under tiden kan du prova ett par saker att lindra smärtan

Feed tandköttet

Rätt kost är viktigt att alla delar av kroppen , inklusive ditt tandkött . Äta äpplen hjälper ge dig de vitaminer du behöver för att hålla ditt tandkött friskt . Sockerfri tranbärsjuice är ett utmärkt sammandragande som dödar infektion samtidigt ge C-vitamin för att främja friskt tandkött och tänder .

Rita Infektion

Lugnande ont i tandköttet kräver oftast infektioner som kan dras ut och besegrade . Skölj med en lösning av varmt vatten och vanlig koksalt tre till fyra gånger om dagen för att dra överflödig vätska och smitta från djupt inne i tandköttet . Tandborstning och tandtråd är viktiga, men det finns områden man inte kan nå och infektion kommer att förbli .

Soothe tandköttet

Lindra smärtan är nog först och främst på ditt sinne medan du väntar på din tandläkartid . Ett tunt lager av Aloe Vera kommer att tjäna syftet . Det är tillgängliga över disk i kapslar . Bryta isär en kapsel och gnugga tjock gel på tandköttet . Du kan också lätt odla den tunga kaktus -liknande anläggning på fönsterbrädan , sedan bryts en av de tjocka gel-fyllda blad och spricka det öppet för att få healing gel . Naturligtvis kommer detta att ta längre tid , men det skadar aldrig att ha dessa anläggningar runt för senare bekymmer .

färsk citron blandas med i varmt vatten är en stor lugnande " te ". Drick denna blandning flera gånger om dagen , gör det möjligt att stanna kvar i munnen medan du sakta låter den rinna ner i halsen .

ta hand om din mun

Kom ihåg att det finns ingen ersättning för tandvård från en behörig tandläkare . Din tandläkare kan arbeta med er för att hitta orsaken till din svullna , röda tandkött och utvecklar lösningar för att bota sjukdom eller skada.

Previous:nothing Next:vad är en tand abscess ?

Relaterade artiklar


 • hur kan lysa och bleka dina leende för under $ 1
 • Hur får man en perfekt leende med Invisalign hängslen
 • vad är en rotfyllning & krona ?
 • Hur fungerar en tandläkare tänder vitare ?
 • halitosis behandlingsrekommendationer
 • hur till återvinna efter visdomständerna operation
 • hur man får till Tijuana från San Diego Airport
 • regler när du använder tandställning
 • hur man använder orajel
 • hur du håller din plast vasaller fläckfri
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com