hemgjord tänderna vitare grädde

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-31
Vita tänder ses som ett tecken på hälsa och skönhet. Tandblekningsbehandlingar kan kosta tusentals dollar och kan vara skadligt för både tänder och tandkött om den används under en lång tid . För dem som letar efter ett billigare och säkrare alternativ , finns det hemgjord tänderna vitare krämer som lätt görs

Baking Soda Krämer

bakpulver är ett vitt pulver som används i många recept . Det är framgångsrikt när det används för att bleka tänder på grund av dess slipande egenskaper . Att bleka tänder med det , kombinera u00BD tesked både bikarbonat och vinäger och en nypa salt . Blanda tills en kräm bildas . Ansök till tänderna med fingret eller en tandborste och skölj av när det är torrt . En annan blandning som kan tillämpas på tänderna att bleka dem görs genom att blanda u00BD tesked bakpulver och en droppe eller två av väteperoxid . Det finns ingen anledning att skölja den här krämen bort dina tänder . För bästa resultat , använd en eller två gånger i veckan .

Herb Krämer

Örter kan användas för att bleka tänderna genom att ta bort fläckar och plack byggs upp . För att göra en Neem eller salvia-blad grädde , kombinera Neem bladen eller salvia med en vanlig tandkräm . Borsta tänderna med denna blandning flera gånger om dagen för att bleka tänderna . Torkade basilika blad tänderna vitare grädde görs genom krossning cirka en matsked basilika tills de är i pulverform . Kombinera pulvret med några droppar vatten till en kräm konsistens , och borsta tänderna med denna blandning . Använd den Evey dag för att hjälpa bleka tänderna .

Frukt Krämer

På grund av den sura egenskaper i vissa frukter , de är mycket framgångsrika på vitare tänder . För att göra strawberry tänderna vitare grädde , behöver du en jordgubbe och en halv tesked bakpulver . Först krossa jordgubbar och blanda med bakpulver så det bildar en kräm konsistens . Lägg blandningen på en tandborste och borsta tänderna med det och inte spola . Efter fem minuter , borsta tänderna med vanlig tandkräm och skölj . Upprepa en gång i veckan för bästa resultat. Citronsaft kan användas för att bleka tänderna genom att kombinera lika delar citronsaft och bakpulver . Efter den här blandningen till tänderna , lämna på en minut , borsta med tandkräm och skölj . För att undvika skador på tänderna , använd inte den här blandningen mer än en gång i veckan .

Previous:nothing Next:kosmetisk tandvård information

Relaterade artiklar


 • hur man borstar och tandtråd tänderna ordentligt
 • symptom på en tand hålighet
 • hur man förebygger karies
 • halitosis behandlingsrekommendationer
 • farorna med kvicksilver fyllningar
 • kostnaden för en rotfyllning
 • hur du gör din egen tandkräm
 • vad är avancerad parodontit ?
 • orsakerna till en tandvärk
 • Hur du tar en visdomstand semester smärtlindring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com