hur du hittar kostnaden för Invisalign

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-18
Kostnaden för Invisalign är orimlig. För närvarande Invisalign priser mellan $ 3. 000 och $ 8,000. Lite forskning kommer att ge dig en idé om vad priserna är och hjälpa dig att fatta detta beslut .

jag skäms för att erkänna att jag betalade $ 6,500 för den i januari 2009 . Jag är fortfarande betalar-min ortodontist hade en avbetalning alternativ . På den tiden jag var frustrerad och ville bara börja behandlingen . Jag hade en känsla av att min behandling kan vara lite i överkant , men jag ville inte söka runt efter en annan bra ortodontist laddning mindre . Men jag kanske har sparat mig runt tusen dollar på detta sätt
1 .
ASK alla du känner .
Detta är det gammaldags sättet att göra saker. Nämn till alla du känner att du är intresserad av att osynlig tandställning . Så småningom kommer någon att veta , eller kommit över information och förmedla den tillbaka till dig .
2 .
ASK FACEBOOK .
slänga ut en Facebook-status som " är intresserad i Invisalign . Är det någon som har den eller känner någon som har det ? " Gör denna status explicit . Ett till synes liknande status som " tänker på att få klart hängslen " eller " söker Invisalign information " inte begär faktiskt frågan och är mindre sannolikt att framkalla en reaktion . Se till att du frågar . Ett ännu mer direkt status post skulle vara " Är det någon som vet hur mycket Invisalign kostnader ? "
3 .
ASK INTERNET .
specifikt gå på forum som fokuserar på antingen tandläkare eller kosmetiska behandlingar . Som ni sålla igenom forumen kommer du samla in information från många fler källor . Du hittar en hel del mer om behandling också.

Om du inte brukar göra " hänga ut " på forum kan du känna dig tveksam att ta dessa anonyma åsikter . Men människor har ingen anledning att ljuga på ett forum om vad de betalade . De har ingenting att förlora eller vinna genom att publicera på forumet och är bara där för att berätta vad de vet .

Eftersom priset är en gemensam angelägenhet , det kommer sannolikt att bli ett sökbart tråd under " Invisalign pris "eller " kostnaden för Invisalign . "
4 .
betala uppmärksamhet till placeringen av affischen på forumet . Invisalign priser varierar beroende på plats .
5 .
LÄS Invisalign RECENSIONER . Om du googlar " Invisalign översyn " hittar du webbsidor, som samlar konsumentrapporter om denna produkt och service . Var försiktig dock , eftersom vissa av dessa platser har haft problem med falska recensioner . De är skrivna av människor som försöker att främja sina egna tandläkarpraktik . Men om du bara är ute efter en idé av kostnader , är detta ett bra sätt att få en känsla av det .
6 .
GÖR ett möte med en ortodontist . Det är typiskt en kostnadsfri konsultation. Även om det finns ortodontister som är specialiserade på Invisalign någon ortodontist som behandlar vuxna patienter kommer att veta om det . De kommer att säga vid utnämningen vad priset är .


Previous:nothing Next:hur har den vitaste , klaraste tänder någonsin

Relaterade artiklar


 • hur att bleka tänderna hemma
 • avlägsnande av visdomständer : återhämtning
 • hur man får vitare tänder på en dag med knäppa på leende obeständiga tandvård faner
 • Vilka är farorna med rotkanaler ?
 • hur du tandtråd dina tänder varje dag
 • hur man ska behandla tandköttsproblem naturligt
 • hur man skapar tänder fasader
 • fördelar och nackdelar med porslinsfasader
 • hur man köper blekning tandkräm
 • var man kan köpa en mun skena för TMJ
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com