hur man får till Tijuana från San Diego Airport

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-14
Många människor väljer att gå till Tijuana , Mexiko för sjukvård eller tandvård behandlingar , och måste därför ta sig från San Diego flygplatsen till gränsen . Denna steg för steg guide är utformad för att underlätta dessa patienter så att de kan dra nytta av den låga kostnaden kollektivtrafiken

Du behöver : .
En 5 $ proposition
.


1.
1. På flygplatsen . Så du är på väg till Tijuana ? Följ stegen nedan och du kommer dit på en timme ! När du stiger av ditt plan , bara följa alla ner till bagageutlämningen . I San Diego flygplatsen finns tre terminaler , och vid varje terminal , strax utanför bagageutlämningen är en trottoar där taxi, pendeltåg och bussar plockar upp folk . Du måste gå utanför , och leta efter där staden busshållplatsen . Det kommer att finnas en skylt som säger MTS , ( som är kort för Metro Transit System) . Om du har svårt att se det , bara att fråga vid informationsdisken i lobbyn . Det finns bara en MTS buss som kommer förbi , det är 992 . Du kommer att känna igen bussen eftersom den är vit putsad i rött , och har antalet 992 i vindrutan . Bara vänta vid hållplatsen , och finner du att en buss kommer förbi var 15 minut .
2 .
2 . Upp på 992 Bus . Få en $ 5 proposition redo , och när bussen kommer från , placera pengarna i maskinen av föraren , och han ska ge er ett hela dagen passera , bra för hela MTS systemet . Med detta biljett ni alla inbetalda klar till gränsen . Tala om för föraren att du vill gå av vid " American Plaza " så kan du åka i vagnen . Den amerikanska Plaza är järnvägsstationen för Tvärbanan som heter San Diego Trolley . Bussen kommer att få det på bara 15 minuter , och kommer att släppa av dig tvärs över gatan framför tåget plattformen .
3 .
3 . American Plaza tågstationen . När du stiger av bussen , bara korsa gatan för att den amerikanska Plaza . Du kommer att se två plattformar , en på vardera sidan av spåren . Se till att du hålla den sida som är till höger när du går mot den. Tåget du kommer att ta kommer att ledas på samma sätt som du går till fots när du korsar gatan .
4 .
4 . Ta " Blue Line " . Det finns två tåglinjer . "Blue Line " och " Orange Line " . Bli inte förvirrad , men tågen är alla samma orange färg ! Namnen " Orange Line " eller " Blue Line " avser de olika vägar de tar . De två linjer går till mycket olika platser . The Blue Line går mellan Gamla Stan och San Ysidro /Tijuana . Så , sätta sig på tåget som säger " Blue Line " , " San Ysidro /Tijuana " på skylten på vindrutan . Du kommer att ta det här tåget hela vägen till slutet av raden , som den mexikanska gränsen . Turen tar cirka 45 minuter .
5 .
5 . Passera gränsen . När du stiger av vagnen , mitt emot riktning att tåget hade gått , söderut , kommer du att se en stor byggnad lite längre på , till höger . Det är den amerikanska tullen byggnaden . Det finns en bro för fotgängare som går upp över toppen av en del av taket av tullen , och du kommer att ta den bron att gå över till andra sidan av motorvägen som går till Mexiko . I farstun till bron är en öppning att du kommer att se folk gå in . Den ligger till vänster sida av glasdörrar där människor är spännande från tullen . Gå upp över bron , och när du kommer ner på andra sidan , vänd mot höger , och gå vidare mot Mexiko .
6 .
6 . Gå igenom mexikanska tullen . Som ni gå mot Mexiko , kommer du att se en stor vändkors i ett stängsel rakt fram . När du trycker igenom vändkorset , är du nu i Mexiko . Fortsätt framåt . På höger är en serie canvass markiser , och på höger är en lång byggnad . Rakt fram ser du ett par uniformerade tulltjänstemän . Bara gå förbi dem . De kommer inte att be dig om någonting . Deras jobb att göra mexikanska nationella deklarera inköp i USA så att de kan samla in skatten . När du passerar tjänstemän , fortsätter framåt genom en annan vändkors . Där ute kommer du att se hundratals gula taxibilar , alla ivriga att ta dig till din destination . Avgiften för att ta dig centrum är endast $ 5 eller $ 6 dollar US-dollar.

tips och varningar


 • Många människor som kommer att en tandvårdsklinik i Tijuana har vidtagit åtgärder för att bli hämtad av någon från kliniken . Den gemensamma landmärke att de alla använder är en McDonald 's hamburgare monter . Du kan se den stora gula " M " som sticker upp ovanför väggen till höger , precis efter att du passerar tullen och innan du går ut genom vändkorset .
 • Om du har planer på att gå till en vissa tandklinik , var försiktig så att den gula taxi tar dig till rätt ställe . Några av dem får betalt för att ta dig till fel klinik . En klinik som skulle betala för att stjäla en patient , kommer att ha några skrupler om att dra fördel av samma patient . Det är bäst att ha gjort avtal med kliniken i god tid att få dem hämta dig .


 • Previous:nothing Next:hur du håller din tandborste bakteriefri

  Relaterade artiklar


 • hur man råd med en professionell tandblekningsbehandling
 • hur man gör xylitol munvatten
 • vitlök botemedel mot tandvärk
 • hur man väljer en tandborste och hålla munnen frisk
 • hur man förebygger karies
 • hur man får friska vita tänder
 • hur man bleka gulaktiga tänder snabbare
 • vad är återhämtningsperioden för en rotfyllning ?
 • Hur du tar hand om dina tänder
 • Hur man använder en proxabrush
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com