hur man hittar en tandläkare i Tijuana , Mexiko

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-11
Med tandvård kostnader komma ur sikte, har fler och fler människor funnit att det är klokt att gå till en tandläkare i Mexiko . Mexikanska tandläkare är mycket välutbildad och kan göra högkvalitativa arbete till en bråkdel av priset, kommer den här artikeln tala om för dig hur du kommer igång

Du behöver : .
En dator med Internetanslutning
.


1 .
Först måste du få på nätet och leta efter en tandläkare webbplats . Google orden : " tandläkare i Mexiko " , eller tandläkare i Tijuana " eller min favorit , " Sam Dental Tijuana " . Du kommer att hitta ett antal tandläkare webbplatser tandläkare i Tijuana , Mexiko . Tijuana är det bästa stället att gå till eftersom det ligger precis över gränsen från San Diego , CA , som är den största staden i USA på den mexikanska gränsen, och det är mycket lättare åtkomst från USA och en stor flygplats . Flyg till San Diego är mycket billigare och mer frekvent sedan till El Paso , Texas .
2 .
Efter att ha konstaterat några tandläkaren webbplatser , nästa jämföra prissättningen . Om de inte listar sina priser ända fram , akta , kan du få en stor överraskning när du går ! Så hoppa över dessa webbplatser . När du sätter sig på ett par tandläkare , sedan ringa dem . Om de inte kan kommunicera adekvat med dig på engelska , hoppa över dem också . När man talar till tandkliniken de ska kunna ge dig en grov uppskattning över telefon . Om du har gått till din lokala tandläkare , vet du vad du behöver göras , och du hittar också att i Mexiko , kommer priserna vara från 65 % till 80 % mindre än i USA . Om personen du talar med inte kan ge dig en uppskattning , hoppa över den klinik . Fråga dem om de kan garantera deras arbete , hur lång tid det tar att få arbetet gjort , och be för att ge detaljer om hur förfarandet gjort . Den person som svarar i telefon är troligen inte till tandläkaren , men om tandläkaren har inte rätt utbildning för dem att svara på dina frågor på rätt sätt, då måste det upp en röd flagga , så gå vidare till nästa .
3 .
Se till att de erbjuder bra service . Priset är inte ensamt avgörande. Det är inte värt det att få dålig service , eller ingen garanti på arbetet , bara för att spara några tior . Det är viktigt är att se hur mycket kliniken är villig att hjälpa dig att planera din resa , hjälpa dig med hotellrum och räkna ut transport . Dessa saker är inte något man kan förvänta tandläkaren att betala för , men en bra tandvårdsklinik ska samvetsgrann för att tillgodose patienter med god service , och du behöver deras hjälp om du kommer på avstånd .
4 .
Innan du slutför dina planer , be tandläkaren för några remisser och för vissa före och efter bilder . En bra tandläkare kommer att ha gott om patienter som är entusiastiska över det goda arbete de fått, och de bör kunna ge dig kontaktinformation om några av deras senaste patienter . Du kan berätta om personen de ger dig är verkligen en patient genom sättet de svara på dina frågor och du kommer att kunna få en bra känsla för hur väl de togs om hand av . Om de inte är redo att ge dig remisser , och en del före och efter bilder , så gå inte dit.
5 .
Nästa steg är att planera din resa .
1. Time ram : Den mexikanska klinik kommer att ha hjälpt dig fastställa ett datum och beräkna behövde tid för att göra jobbet. Mest arbete kommer ta 2 dagar , upp till 8 dagar att slutföra , beroende på vad allt du behöver ha gjort . Det är bra att planera en extra dag , bara i fall av komplikationer . Tänk på din tandläkare resa som en " dental semester " . I USA drar ut den tandvård i veckor och till och med månader, men i Mexiko , de är vana vid människor ägnar tid att få arbete snabbt , men det kommer att ta hela tid som tandläkare uppskattar att göra en bra jobb .
2. Travel . Det viktigaste är att få till San Diego . Flyg till San Diego är billig . Till exempel kommer tur och retur biljett från Orlando , Florida till San Diego springa omkring $ 240. De flesta kliniker i Tijuana kan hjälpa dig att komma till gränsen, och kommer även skicka någon att hämta dig för en liten avgift . Men det är lätt att ta sig till gränsen från flygplatsen via kollektivtrafiken . Fråga på flygplatsen informationsdisken , och de kommer berätta för dig var att hinna med bussen staden shuttle , MTS 992 , som tar dig från flygplatsen till centrum . Ge föraren av bussen $ 5 och köpa ett dagskort . Säg att du vill gå av vid San Diego Trolley pendeltåg station , ( American Plaza ) . Han kommer att släppa av dig framför järnvägsstationen , och du kommer att få vid den blå linjen till San Ysidro /Tijuana . Tåget tar dig klar till gränsen på den amerikanska tullen . Där kommer du att gå in i Mexiko , och ta en taxi för $ 5, eller ring din klinik , och de kommer att hämta dig . Väl i Tijuana , kan kliniken hjälper dig att komma runt , eller så kan du ta en taxi någonstans för bara några tior .
3. Lodging . Din klinik kan berätta vart du ska gå och hjälpa dig att göra reservationer. Det finns många fina ställen i Tijuana som är säkra, rena och har rimliga priser . Kostnader springa från $ 40 till $ 60 , och det finns inga extra skatter tillkommer. Under din tid av, när den laborationer görs , innan placering av din kronor eller broar , har du ett par dagar för att kolla sevärdheter . Tijuana har mycket bra restauranger och intressanta butiker för turister på revolutionen Street . Det finns också mycket fina stränder i Playas , eller Rosarita . Det finns flygbussar i centrala som tar dig dit för $ 7. Du kan koppla av på stranden eller gå äta skaldjur .

tips och varningar


 • Ett bra tips som betalning för tandvård i Tijuana . I stället för att en hel del kontanter, föra resecheckar . De flesta tandläkare skulle hellre ta med resecheckar istället för ett kreditkort på grund av bankernas avgifter . Resecheckar är säkra , och du kan bara sätta in alla överblivna kontroller i ditt eget konto när du kommer tillbaka .
 • Låt inte folk försöker skrämma dig om att gå till Tijuana . Det har varit en mycket dålig press under de senaste åren , men saker och ting har lugnat ner sig avsevärt , och det är helt säkert . Använd bara sunt förnuft , och lyssna på rekommendationerna från en representant för din tandklinik .


 • Previous:nothing Next:hur man får varenda droppe tandkräm ur tuben

  Relaterade artiklar


 • Hur man köper bästa tandborsten desinfektionsmedel till bästa pris
 • vad som orsakar röda svullet tandkött ?
 • tandköttsproblem
 • naturliga botemedel för tandvärk
 • hur är dentala verktyg steriliseras ?
 • hur man väljer en tandläkare
 • hur learnthe samband mellan tandhälsa och allmänna hälsa
 • hur man kan förebygga tandlossning
 • hur säkert , naturligt och billigt bleka dina tänder
 • Hur man väljer en tandläkare thats rätt för dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com