hur man kan jämföra muntliga bevattning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-04
Om du hatar tandtråd , är du inte ensam . En muntlig SKÖLJKANNA , mer allmänt känd som en vatten plocka , kan vara en kompromiss man kan leva med . Även om det kanske inte helt ta bort plack från mellan tänderna och under tandköttskanten , kan det vara mer effektivt än att borsta ensam . En muntlig SKÖLJKANNA skjuter en stråle vatten som rubbar matrester mellan tänderna och förhindrar uppbyggnad av plack . Personer med hängslen upptäcker ofta att använda en muntlig SKÖLJKANNA är mycket snabbare än trä tandtråd under ledningarna . Det är viktigt att jämföra muntliga bevattningsföreningar innan han gick över en modell för att köpa
1 .
Bestäm hur många medlemmar i din familj kommer att använda det muntliga SKÖLJKANNA och köpa en som innehåller tillräckligt med lagringsutrymme för att antal tips . Muntlig bevattning har färgkodade tips som fäster i handtaget så att varje familjemedlem kan lätt hålla reda på vilken som ska användas .
2 .
Titta på dimensioner av det muntliga SKÖLJKANNA enhet för att du har tillräckligt med plats på bänken i badrummet . Du kommer att ha en mer upprätt modell om du har begränsad mot rymden . Om ni inte har någon kan du köpa en muntlig SKÖLJKANNA som fäster direkt på kranen och kräver bara lagra slangen och tips .
3 .
Välj en lugn muntlig SKÖLJKANNA om det kan vara används tidigt på morgonen medan familjemedlemmarna fortfarande sover .
4 .
Identifiera vad specialitet tips kommer med den muntliga SKÖLJKANNA eller är kompatibla med den . Det finns tandborste tips , tunga tips renare och speciella tips för rengöring runt hängslen .
5 .
Bedöm enhetens användaren kontroller. Vissa enheter har trycket kontroll på handtaget , eller åtminstone en paus knapp . Om du har känsligt tandkött eller om maten blir lätt fastnar i tänderna , kanske du vill ha mer tryck justeringar . Vissa enheter har bara en tryck inställning, medan andra kan ha upp till 10 .
6 .
Uppskatta hur mycket vatten du behöver för att borsta tänderna med en muntlig SKÖLJKANNA . Reservoaren kapacitet kan variera från 120 till 1000 ml .
7 .
Tänk dig en bärbar , trådlös muntliga SKÖLJKANNA om du reser ofta vill kunna ta med muntliga SKÖLJKANNA med dig .


Previous:nothing Next:inte tand limning fungerar om dina tänder är inte helt vita ?

Relaterade artiklar


 • parodontit och dess koppling till systemiska sjukdomar
 • hur man får tips om du redan lider av tandköttsproblem
 • vad är orsakerna till svullet tandkött ?
 • Hur man vet om en blodpropp som bildats under en tandutdragning
 • hur man underhåller perfekta tänder
 • Hur du tar Invisalign Självtest
 • hur man tugga med löständer
 • hur man gör en hemmagjord munvatten med eteriska oljor
 • munskydd sova
 • Vilka är de medicinska orsakerna till muntorrhet ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com