hur man kan lugna din oro på en tandläkare besök

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-20
Den dentala besöket kan vara en stressig en . Det är oftast alltid lite smärta och obehag som deltar i och med en rengöring . Än mindre en tand fyllning eller mer . Här är några sätt att tänka annorlunda om tandläkaren och förhoppningsvis lugna dig inför och under ditt besök
1 .
Tänk på hur bra du kommer att känna efter besöket är över . Känn alla de positiva känslor som går med det . Till exempel må bra om att bry sig om dina tänder , och att de är rena , eller att den hålighet som du hade är fylld och det finns ingen mer hot om en rotfyllning i framtiden .
2 .
Det finns mycket bevis där ute om hur friska tänder spela en roll i över hela kroppen hälsa . Jag har lagt till flera resurs artiklar om detta ämne i ytterligare medel nedan . Friska tänder är ännu kopplade till färre hjärtsjukdomar . Tänk om alla goda att du kommer att göra dig själv genom att ha friska tänder .
3 .
När du kommer in stolen slappna av din kropp . Låt stolen hålla din kropp upp . Koppla din kropp från huvudet till tårna. Försök att smälta in i stolen . Visualisera dig att sitta i din favoritfåtölj och koppla av efter du kommer hem från en lång dag. Sitt på samma sätt i stolen på kontoret . Dina fötter kommer upp . Detta är ett plus .
4 .
När du ser tandläkaren fundera över hur denna person är en skicklig yrkesman . Den person som är din tandläkare har haft år av träning och var tvungen att passera en ansträngande serie tester för att ens ha titeln tandläkare, och har förmodligen haft års mer erfarenhet i praktiken . Känn tillit , trygghet och säkerhet att veta detta ger dig .
5 .
Kom ihåg att när du blir sedd av tandläkaren att du är en av många patienter . Du är inte den enda som går till tandläkaren. Även om din tandläkare upplevelse handlar om dig , det finns miljoner andra människor som ser tandläkare och uppleva samma känslor som du gör . Dela upplevelsen i ditt sinne med dem .
6 .
Om du har en hel del ångest innan du ser tandläkaren sedan hitta en vän eller familjemedlem som är villig att lyssna och prata om det med dig . Berätta här personen dina känslor och tankar och se om du kan hitta någon tröst i det . Ytterst erfarenheten hos tandläkaren är ett personligt , och du måste arbeta igenom den.


Previous:nothing Next:hur man får gratis tandvård

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en Invisalign ortodontist
 • låg profil nattvakter
 • vad är keramiska tandställning?
 • hur man håller tänderna ljusa och vita
 • hur man rengör tydliga hängslen
 • hur man hittar en tandläkare i Tijuana , Mexiko
 • hur man lär barn att använda tandtråd
 • hur man köper blekning tandkräm
 • fribärande partiella proteser
 • Hur du använder protesen liners
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com