inte tand limning fungerar om dina tänder är inte helt vita ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-04
Ditt leende är ofta en din mest utmärkande ansikts funktionen . Med ett stort leende kan vara en källa till självförtroende och självkänsla . Om du inte är nöjd med färgen på dina tänder , fråga din tandläkare om att förbättra ditt leende genom tandvård bindning . Den bindning Förfarandet innebär att forma tänderna och tillämpning av en tand-färgad material som obligationer till dina naturliga tänder. Tandvård bindning kan fixa kluvet , trasiga , dåligt och missfärgade tänder med imponerande resultat

Du behöver : .
sympatiska familj .
Mjuk mat.
Flytande livsmedel.
Acetylsalicylsyra eller Tylenol .

Bonding Material

Du kan få dina tänder limmas med antingen komposit eller porslin . Kompositfyllningsmaterial är en hård plast som används för att limma tänder som har de flesta av tandsubstans intakt . Kompositfyllningsmaterial kan ge fläckar över tiden . Dock är detta material lätt bytas ut. Detta material är vanligtvis används för att limma tänder som är i stort sett intakt . De flesta människor tillbaka till tandläkaren efter tio år att ersätta sina sammansatta limning eftersom färgen har fläckig. Flisas tänder , eller tänder som har lite tandsubstans , bör limmas med porslin . Porslin är dyrare , men inte fläcken . Den största fördelen med porslin bindning är att porslin kan pågå under obegränsad tid.

tandfärg

Har din tandläkare hjälpa dig välja den färg som ska användas för att obligationsmarknaden tänderna . Tänk på att när dina tänder är bundna , det material som används för att limma dem kan inte bleka . Du kan fortfarande bleka eventuella kvarvarande naturliga tänder. Din tandläkare kan matcha bindning till dina tänder om du är nöjd med sin nuvarande skugga . Om du önskar ett vitare leende , ha dina tänder professionellt blekt innan du väljer skuggan av din bindning material .

Sköta Bonded Smile

Om du har dina tänder limmas med porslin , rekommenderar tandläkaren samma muntliga hygien rutin en person med naturliga tänder bör ha . Om du väljer det sammansatta hartsmaterial , måste du vara extra aktsam om munhygien den avser tand färg . Undvik ämnen som är kända för att färga bundna och naturliga tänder t. ex. te , cola , kaffe och nikotin . Om din naturliga tänder blivit missfärgade , kommer tänderna återställas genom limning blivit allt tydligare . Om detta händer kan du ha dina tänder blekta för att matcha färgen på din bundna tänder .

Previous:nothing Next:hur fräscha upp din andedräkt och lägre tandsten , utan tandkräm

Relaterade artiklar


 • hur man använder tandkräm i hemmet
 • hur de ska följa god munhygien riktlinjer
 • rättsmedel för tandvärk
 • typer av tandvärk
 • hur man får vitare tänder på en dag med knäppa på leende obeständiga tandvård faner
 • peridex biverkningar
 • symtom efter att få bort visdomständer
 • hur du kan trösta tandvärk hemma
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ont i tandköttet ?
 • hur man handskas med hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com