livsmedel som kan bli av dålig andedräkt

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-15
Dålig andedräkt orsakas av en mängd faktorer , inklusive vissa livsmedel , dålig munhygien , obalanser kroppen och med bantning . Dålig andedräkt, eller dålig andedräkt, är svavelsyra föreningar som orsakas av en stam av bakterier i kroppen . Eliminera förlägenhet för dålig andedräkt genom att äta hälsosam mat som kommer att minska lukten och du känner dig mer självsäker

äppelcidervinäger

Döda som dålig andedräkt med äppelcidervinäger och vatten cocktail varje dag . Drick en matsked äppelcidervinäger och jaga den med vatten innan du äter lunch . Ett annat alternativ är att gurgla två teskedar äppelcidervinäger och varmt vatten.

Äppelcidervinäger bryter ner maten kvar i rötningsprocessen . Mat som inte är ordentligt uppdelad lämnar dålig lukt som släpps ut genom munnen . Den äppelcidervinäger fungerar som din magsyra , bryter ner maten och hjälper till i matsmältningsprocessen .

späd alltid äppelcidervinäger innan du dricker det , eftersom dess innehåll av fria fettsyror kan ha en brinnande effekt på halsen . Andra blandning alternativ är frukt-eller grönsaksjuice .

Kaffe

Te har en kraftfull inverkan på att slå dålig andedräkt. UIC College of Dentistry professor i parodontologi och Associate Dean Christine Wu och forskarassistent Min Zhu studerat effekten av te på dålig andedräkt.

De ruvade te polyfenoler tillsammans med tre typer av bakterier som normalt skapar dålig andedräkt i 48 timmar . Wu och Zhu funnit att polyfenoler blockerade bakteriernas tillväxt . Forskare säger att svart te stannade bakterietillväxt i plack och om du sköljer med svart te plackbildning undertrycks tillsammans med skapandet av syror som främjar karies .

" Förutom att hämma tillväxten av patogener i munnen , får svart te och dess polyfenoler främjar människors munhälsa genom att undertrycka illaluktande föreningar som dessa patogener produkt , " Wu sade .

Tranbärsjuice

Mighty tranbär block dålig andedräkt genom att utrota de bakterier som bygger på tänder orsaka skadliga förfall . Forskare vid University of Rochester har gjort en undersökning för att avgöra om tranbärsjuice skulle förhindra Streptococcus mutans , de bakterier som skapar karies , fastnar i tänderna . Tandröta är en vanlig orsak till dålig andedräkt.

Forskarna rapporterade att två doser på 25 procent tranbärsjuice om dagen kan avskräcka bakterier fastnar tänder från 67 till 85 procent av tiden .

Ha ett glas tranbärsjuice eller tugga på ett par tranbär när din andedräkt luktar mogen att döda lukt och lämnar munnen fräscha .

Previous:nothing Next:vad är djuprengöring för tänderna ?

Relaterade artiklar


 • hur man undviker fyra typer av livsmedel som kan förstöra dina tänder
 • hur man kan få gratis tandimplantat
 • Kostnaden för ett guld tandkrona
 • bästa sättet att bleka tänderna med hängslen
 • hur du får ditt barn att borsta tänderna noggrant
 • typer av tandläkare
 • de bästa sätten att ta hand om tänderna med hängslen
 • hur snabbt stoppa blödning från tandutdragning
 • tandimplantat : biverkningar
 • hur man skapar en kudde Tandfen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com