naturlig inställning till tandvård för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-08
Barnets leende kan vara en bild av allmänna hälsa. Om stor uppmärksamhet ägnas åt munhygien , är det oftast en bra indikator på att andra delar av kroppen är i gott skick också. Munnen kan belysa kost vanor , på gott och ont . För att öka ett barns munhälsa status Naturligtvis finns det ett växande antal naturliga produkter som riktar munhygien den funktionen mildare ingredienser än hos traditionella tandvården produkter

Over-the- counter alternativ

När karies blir vanligare bland unga barn på grund av deras ofta söta kostvanor , vanligen fluor som finns i många tandkrämer och i vatten kan kompensera en del av effekterna . Mineral arbetar för att bromsa tillväxten av sura bakterier på tänderna . Däremot kan fluor utöver leda till fluoros , vilket kan leda till försvagning av tandemaljen , samt sköldkörteln frågor .

Naturliga alternativ kan vara icke-fluortandkrämer eller " vävnader tand ", som innehåller beståndsdelen , xylitol , ett naturligt socker alkohol som skär ned på plack uppbyggnad . För munvatten , prova en med naturliga ingredienser , och ingen alkohol , som ingrediens kan torka munnen och lämnar andetag lukta värre i det långa loppet .

At- Home Solutions

Några at- home , enkla, naturliga lösningar för tandvård inkluderar tandtråd dagligen , med en mjuk tandborste och köpa en tandkräm med naturliga ingredienser , möjligen fluor -fri .

En vintage strategi att borsta barnens tänder och vårda tandköttet är plånboksvänligt och naturliga-med saltvatten . Behandlingen eliminerar bakterier och minskar tuggummi svullnad genom att extrahera vätska . Det alkalinizes också munnen miljön .

Om ditt barn upplever rött eller blödande tandkött, som kallas gingivit , igen , kan saltvatten vara en kortsiktig naturlig lösning tills ditt barn kan se tandläkaren . Blanda en liten mängd salt i en kopp varmt vatten . Inflammationen bör elimineras eller minskar märkbart.

En annan tandvänliga alternativ föräldrar kan dra från skafferiet är bakpulver , som är säker för barn på kort sikt . Föräldrar kan göra en tandkräm genom att blanda bakpulver , salt och glycerin . Blandningen mål plack och tand fläckar , och det ger en alkalisk stat i munnen . Det är dock inte rekommenderas för användning utöver ett par dagar åt gången , eftersom de i kombination kan vara hårda och kan producera en udda smak i munnen .

Previous:nothing Next:bruxism hos barn

Relaterade artiklar


 • typer av hängslen för vuxna
 • hur har vitare tänder
 • hur man kan stoppa smärtan från känsliga tänder
 • tandblekning faror
 • bruxism botemedel
 • om proteser
 • vad är Invisalign ?
 • hur man gör olja dra på tandhälsan
 • hur man använder opalescens
 • hur du tar bort beläggning på tänderna med Everclear och bakpulver
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com