sätt att hjälpa en tandvärk

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-25
Tandvärk är speciellt hemskt när du inte kan se din tandläkare direkt . En smärtsam tand kan orsakas av en fraktur , hålighet , en förlorad fyllning eller felaktiga tandvård . Infektion är ofta en bidragande faktor , liksom den grundläggande orsaken till tandvärk . Det finns flera metoder för att kontrollera tand smärta tills du kan besöka din tandläkare . Styra infektion i munnen kommer att minska smärta kraftigt , och göra det lättare att behandla din tandvärk hemma

Styra Infektion

Kontroll mängden bakterier i munnen för att hjälpa din tandvärk . Oavsett vad som orsakar din tandvärk , kommer överskjutande bakterier förvärra definitivt situationen . Skölj munnen med varmt salt vatten ofta . Kombinationen av vatten och salt kommer att ge tillfällig smärtlindring och bidrar till att få ut någon infektion . Nu är inte tid för att undvika tandborstning och tandtråd även om det gör ont . Kryddnejlikeolja appliceras direkt på tanden kommer att hjälpa smärta medan naturligt bakterier . Om din tandvärk orsakas av en böld , aldrig försöka lans bölden själv för att undvika att sprida smittan .

behandling av smärta

Ta en OTC smärtstillande medel som ibuprofen som den första försvarslinjen . Alternativt kan du bita ner på en aspirin och låt den lösas upp på den drabbade tanden . Men blanda inte acetylsalicylsyra och ibuprofen för att undvika biverkningar . Låt inte aspirin för att lösa upp på vävnaden insidan av munnen för att förhindra irritation och brännande . Ren kryddnejlikeolja placeras direkt på tanden ger samma smärtstillande resultat säkert . Undvik kalla drycker , särskilt om massa av tanden utsätts för. Kalla kan intensifiera smärtan i tanden . Iklädd varma sockor medan du har tandvärk hjälper lindra smärtan .

Försegling av Tooth

Om din tandvärk orsakas av en trasig tand eller förlorat fyllning , tätning tanden tills du kan besöka tandläkaren är ett billigt alternativ . Tillfälliga fyllnadsmaterial kan köpas över disk på de flesta droger butiker. Materialet kommer i en färdig mix Pack som innehåller kryddnejlika olja för antiseptisk och smärtstillande syfte . Innan du ansöker fyllningen , måste du rensa tanden av matrester . Har en vän eller familjemedlem att hjälpa dig med hela processen försegling om du inte kan nå tanden lätt . Men om din tandvärk orsakas av infektion , eller åtföljs av en böld , tätning tanden kommer också att fälla puss under tandköttskanten .

Previous:nothing Next:tandvärk åtgärder efter faner

Relaterade artiklar


 • barn tandhälsa verksamhet
 • vad man ska äta efter att ha tagits bort visdomständer
 • hur man läka munsår snabbt
 • ortodonti steg innan hängslen
 • svullet tandkött hos barn
 • hem rättsmedel för blödning och svullet tandkött
 • hur man effektivt bleka tänder hemma
 • hur man får tänderna vita naturligt
 • hur du håller dina tänder vita för alltid
 • orsakerna till dålig andedräkt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com