tandvård limning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-05
En av de största frågorna för individer nytt för proteser är att besluta om vilken typ av lim som är rätt för dem . Det är möjligt att bära proteser utan klister . Sug håller plattorna på plats på tandköttet . Lim ge tandproteser en säkrare och stabilare placering . Det finns tre huvudtyper av protes lim att välja mellan

Klistrar

Klistrar kommer i en tub som tandkräm . En tunn linje är inpressad i diket i dentalbranschen plattan . I läge detta lim är mellan bärarens tandköttet och protesen . Självhäftande pastor ger en kudde mellan tandköttet och platta som är skönare än andra lim . Det kudden är ytterligare ett skäl att välja denna typ av dentala cement . En av de vanligaste klagomålen om pastor protes lim är att det är svårt att avlägsna när proteser tecknas. Det lämnar en geggig , klibbig röra bakom och är osmakligt.

Pulver

Pulver är ett annat val för tandproteser . De är en torkad form av lim som används för pastor . För att använda denna självhäftande protesen bäraren behöver fukta plattan och sedan strö pulvret på tallriken . Protesen är sedan stoppas i munnen och fukt från tandköttet , tillsammans med fukt på plattan , kombinera med pulver för att bilda ett starkt band . Även om detta lim är samma typ av lim som pasta , det är inte så tjock och inte ger så mycket av en kudde som ett lager av pasta . Eftersom det är så tunn , har den inte de problem med borttagningen. När plattan bort en hård protes borste är allt som behövs för att borsta av de resterande lim kvar på tandköttet.

Strips

Lim protesen strips är relativt nya och endast ett fåtal företag gör denna produkt . Det är en fast form av pasta lim som måste klippas till lämplig storlek och placeras på protesen . När det läggs i munnen , värmen och fukten från tandköttet blir den fasta klistra in i en självhäftande gel . Detta är tjockare och mer av en kudde än pulver , men mindre än pasta . Det är mindre rörigt än pasta , men inte så lätt att ta bort så pulver lim .

Previous:nothing Next:hur du gör din egen hemmagjorda tandkräm

Relaterade artiklar


 • om Listerine
 • hur man gör hängslen gå fortare
 • hur man väljer en elektrisk tandborste
 • hur man blir en succcessful tandläkare
 • hur mycket kostar det att borsta tänderna ?
 • tandställning definition
 • spirochete tandlossning
 • hur du öppnar ett ortodontisk hängslen fäste
 • hur man kan stoppa att få hål i tänderna
 • hur reparera en trasig protes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com