vad är den genomsnittliga kostnaden för tandställning?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-02
För dem som inte är födda med raka pärlvita tänder , att uppnå det perfekta leendet kommer med ett pris . Innan du gör det finansiella bidraget till hängslen , överväga alla alternativ i kosmetisk tandvård

Metal hängslen

Metal hängslen är de traditionella tandreglering . Varje patient är unik och kan ha olika tandvårdsbehov förutom ett behov av tand riktning , såsom bron och kronan arbete eller avvikelser käken . Enligt costhelper. com driver det nationella genomsnittliga kostnaden för metall hängslen ungefär $ 5. 400 och kan gå så högt som $ 7. 600 , men det varierar beroende på din stad och typ av behövde behandling. Bracesinfo. com erbjuder en tand kostar kalkylator för mer exakta beräkningar .

Extras till metall hängslen

Om du inte vill att en mun full av metall när du ler , det finns alternativ att överväga . Costhelper. com har konfigurerat de extra kostnaderna för extra alternativ i behandling . För ytterligare $ 500 kan du få parentes matcha färgen på dina tänder .

Det är också möjligt att ha hängslen placeras på baksidan av tänderna , vilket kommer att medföra kostnader för hängslen upp en extra $ 2. 000 till $ 5,000, beroende på konfigurationen av tänderna när behandlingen inleds .

Invisalign

Invisalign är ett tydligt uppriktningssystem som passar över munnen . Du ändrar apparater runt varannan vecka och ta bort dem när du borstar och äter . Varje Aligner måste vara individuellt manufactuered till formen på ditt bett och med den exakta beräkningar av dina tänder . Alla är skräddarsydda .

Enligt Invisalign sällskap prissättning guide , är den nationella genomsnittliga kostnaden per augusti 2009 runt $ 5000, men kan hittas så lågt som $ 3500 igen , beroende på patientens och olika faktorer .

Inte alla är en kandidat för Invisalign , så diskutera denna möjlighet med din ortodontist för att se om detta är ännu ett alternativ för dig . Dem som behöver avancerad tandvård kommer sannolikt inte att kunna använda detta system .

Previous:nothing Next:hur man kan få gratis tandimplantat

Relaterade artiklar


 • hur man gör en gurgla saltvatten för ont i tand - recept
 • hur man kan stoppa tandgnissling på natten
 • hur man hanterar barn och hängslen
 • hur man kan bota parodontit
 • hur till återvinna efter visdomständerna operation
 • information om tandställning
 • finansiering för tandvård
 • hur att bleka tänderna hemma med framgång
 • Vad innebär det att ha svullet tandkött ?
 • hur du tar bort popcorn från tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com