vita tänder tips

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-25
Den dagliga slitage som vi utsätter våra tänder kan få dem att se gulnade eller grådaskig . Du kan gå till tandläkaren för en professionell blekning session , eller du kan spara dina pengar och använda enkla tips för att hålla tänderna ser deras vitaste

kostförändringar

Vissa saker som du förbrukar under dagen kan lämna fläckar på tänderna , vilket får dem att se gula eller tråkig . Kaffe är en av de största bovarna , eftersom det kan lämna fläckar på tänderna . Växla till vatten på morgonen , eller, om du måste ha kaffe , följa upp det med en pinne av socker tuggummi så att kaffet inte har tid att sitta på tänderna och fläckar dem .

Om du är rökare, sluta . Rökning orsakar tänder att se gula och även svart.

Om du befinner dig utan en tandborste , greppa ett äpple . Äta äpplen håller tänderna rena .

Huskurer

Om du någonsin rengöras en fläck med ett bakpulver lösning , då vet du hur effektiv den är på tillbaka saker till deras tidigare stater . Det är därför en gång i veckan borste med bakpulver kan göra munnen bra . Bara blanda en matsked bakpulver med tillräckligt mycket vatten för att bilda en pasta , konsekvensen av tandkräm . Den slipande åtgärder av bakpulver ihop med det är kemisk rengöring förmåga innebär att den kan hjälpa dig att få vitare tänder , eller hålla blekt tänderna ser sitt bästa . Kom bara ihåg att inte svälja lösningen .

Du skulle kanske även lura folk att tro att du har vita tänder genom att bära rött läppstift med blå undertoner . Den blå nyans kommer att föra fram vithet i tänderna , lura alla att tro att du har felfria pärlvita tänder .

Over-the-counter blekning kit

Många konsumenter har stor framgång med över-han-counter blekning kit . De mest effektiva slag är de som kommer med remsor eller brickor att stanna på dina tänder under en kort tid . De är formulerade med peroxid , vilket innebär att du får snabb vitare åtgärder . De flesta människor se resultat i sju dagar , med två dagliga behandlingar . kan dock denna lösning gör dina tänder känner sig mer känsliga . Om så är fallet , helt enkelt göra behandlingen en gång om dagen . Det tar lite längre tid att bleka , men dina tänder kommer inte att känna så känslig .

Previous:nothing Next:tecken på tandlossning

Relaterade artiklar


 • define käkkirurgi
 • orsakerna till dålig andedräkt
 • vad är prevident ?
 • historia hängslen bakom tänderna
 • eldfasta parodontit
 • hur man använder AVS nite vit
 • om tuggummi ympkvistar
 • historia : anestesiologi
 • vad är permanenta proteser ?
 • hur man gör hemmagjord tandkräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com