Hur man själv behandla en tand abscess

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-16
En tand abscess är en pus fyllt gupp som visas på tandköttet . Dessa orsakas av tänder som är ruttna och ruttnande . Det är en infektion som kan vara livshotande om inte tenderade att på rätt sätt. Det är bäst att söka hjälp av en tandläkare , att ordentligt ta bort de döda eller döende tanden. Men denna artikel är för dem som inte har råd att se en tandläkare omedelbart . Det är så jag har behandlat synlig tand abscess , men du bör göra det du tycker är bäst . Och om det alls är möjligt finna sig att se en tandläkare .

Du behöver :
Sharp nål
. Antiseptiska munvatten.
Tandborste.
Tandkräm .


1.
Identifiera en tand abscess
Den visas som en solid bula den får inte börja för att bilda ett vitt huvud . En abscess kan hittas i närheten av en röta eller ruttnande tänder . Det kan vara orsaken till allvarlig smärta i munnen att ingen över disk läkemedel kan tyckas att hjälpa till. Denna smärta kan så småningom avta som abscess växer i storlek och fyller med pus . Detta pus är gift och det är redan börjat infektera din kropp , vilket kan leda till att du möter att svälla .
Vad kommer slutligen måste hända är att tand kommer att behöva tas om hand. Men en tand inte kan utvinnas om det finns en infekterad tand abscess . Vad tandläkaren kommer att göra är med hans steriliserad skalpell han kommer att skära en liten bit in i abscess placera en mun plåster på den för att hålla den öppen och dränera alla pus från det smittade området . Det är denna pus som måste tas bort och är orsaken till smärta och infektion .
2 .
Sterilisera en vass nål eller
stift Gör detta genom att koka den i varmt vatten för 10 minuets . Låt svalna
3 .
rengöra munnen
Borsta tänderna , tandkött och tunga ordentligt . Skölj med antiseptisk munvatten som Listerine i 30 sekunder .
4 .
Prep
Ha lite ren servett upphävas och några bollar bomull med mättat med Listerine .

5 .
smärtsamma del
in kanylen i toppen av abscess . Huden på tandköttet är extremt tufft och det kommer göra ont som fan när du försöker genomborra den med nålen . Endast in nålen till vad du siffran är halvvägs in i abscess . Och ta bort nålen direkt . Du bör redan se vitt till gult för att ens grönaktigt pus börjar rinna . Svälj inte pus . Spotta ut det.
6 .
Tömning
Använda fingertoppen tryck från toppen av tandköttet till botten av tandköttet att tvinga pus ur öppningen som du har skapat . Gör detta tills du inte längre se pus eller tills den blir det blod . SVÄLJ INTE pus . Bara torka av pus bort på vävnaden och fortsätter att dränera abscess . När den är slut dränering sandskädda med din presoaked Listerine bomullstuss .
7 .
Din mun
den tidpunkt då pus har börjat rinna ska du känna omedelbar mängder av lättnad . Varje par timmar att bara ta ditt rena finger och trycker på för att dränera abscess . Om det inte rinna ut igen nästa dag och börjar växa igen, bara upprepa processen. Utom Prova att sätta in nålen i samma del av din tuggummi . Efter två införanden du ska kunna slumpmässigt rinna ut bölden . Om du hade en infektion som svällde munnen och ansiktet . Det är tillrådligt att gå en form av antibiotika . Du kan vanligtvis se din husläkare om detta , även om de inte är en tandläkare . Detta abscess området kommer att förbli där tills frågan med din tand är löst . Så även om du har löst den omedelbara faran och infektion , är det ändå bäst att få orsaken till problemet fast så fort du kan . Speciellt eftersom oral hälsa är avgörande för fysisk hälsa.

tips och varningar


 • Applicera en liten uppsättning värmedyna för att lindra svullnaden och bidra till att skapa dränering .
 • jag rekommendera att ta en anti-inflammatorisk som Alvedon ( ibuprofen) eller Aleve ( naproxen natrium ) för att hjälpa slå svullnaden och hjälpa till att lindra smärtan . Men var säker på att följa instruktioner och ingen vilka läkemedel du kan och inte kan ta .
 • Jag är ingen läkare, tandläkare eller någon form av läkare . Vad jag har föreslagit bara kommer från första hand och personliga erfarenheter. Det är bara en metod som jag har använt och har sett används . Jag kan inte hållas ansvarig för någons handlingar eller resultat från denna metod .


 • Previous:nothing Next:hur man gör munvatten enkelt

  Relaterade artiklar


 • hur man upprätthålla en god tandhälsa
 • hur man fixar lösa proteser
 • hur man sätter gummiband på tandställning
 • plack byggs upp i halsen : är det möjligt ?
 • hur man använder tandtråd för att hålla dina tänder
 • steg-för - steg protes som gör
 • hur man blir en succcessful tandläkare
 • klassificeringssystem för parodontala sjukdomar
 • partialprotes alternativ
 • hur man bleka löständer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com