Waterpik tips

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-11
En Waterpik är en tandhygien enhet som pulserar vatten mellan tänderna och mellan tänderna och tandköttet . Utöver rengöring av tänder, förbättrar en Waterpik massage och tuggummi cirkulation . Waterpiks stöd antiseptiska medel , både hemmagjorda och kommersiellt framställd peroral produktområdet bevattning hjälp hantera och behandla tuggummi infektioner . Regelbunden användning av Waterpik kan man förbättra den totala hygien och hälsa

Rengöring

Rengöring Waterpik tips kan vara en del av ett månatligt reningsprocess för ditt system . Genom att använda 1 /4 kopp blekmedel i 4 koppar vatten och kör lösningen genom Waterpik , är insidan av spetsen rengöras och desinficeras. Gör detta en gång i månaden . Hard-vattenfläckar kan synas på utsidan av spetsen . Du kan oftast ta bort dem genom att tvätta spets i mycket hett vatten med lite diskmedel .

Tips ersätter

Även med regelbunden städning , kommer tips för din Waterpik behöver så småningom bytas ut. Huruvida detta beror på att det blir igentäppt på grund av mycket hårt vatten eller helt enkelt blir oanvändbar på grund av nötning mot dina tänder , finns det ett antal ställen att köpa ersättare tips . Förutom ett stort antal nätbutiker , de flesta större traditionella apotek erbjuda ersättning tips .

dentala lösningar

Ett antal medicinska lösningar har skapats för att hjälpa behandlar särskilda tand -och tuggummi . Dessa lösningar är ofta antimikrobiella lösningar som är utformade för att behandla tuggummi infektioner . De kan vara antingen hällas full styrka i Waterpik eller utspädd . Det är viktigt att följa anvisningarna på flaskan för att säkerställa en korrekt användning och utspädning .

använda tips

En Waterpik är lätt att använda . Det är viktigt att se till att vattenflödet blir mellan tänder och tandkött och mellan tänderna . För en hemmagjord antibakteriell skölj , tillsätt 2 tsk . bakpulver till en full reservoar av vatten . Om du ogillar smaken , sätta en kapsyl munvatten i behållaren för smak .

Previous:nothing Next:vad man ska äta för friskt tandkött

Relaterade artiklar


 • skäl för en rotfyllning
 • Invisiline behandling
 • tandvärk symtom
 • hur lätt tandvärk
 • hur att bleka tänderna med bakpulver
 • hur man lindra tandvärk eller barnsjukdomar baby
 • hur man kan stoppa tuggummi smärta mellan tänderna
 • effekter av tandblekningsmedel
 • parodontal tandköttsproblem
 • mun vakter och hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com