användningsområden för triamteren

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-01
Triamteren är ett diuretikum piller som vidtas för att minska natrium nivåer och den mängd vatten som är kvar av kroppen . Detta är också ett läkemedel som används för att behandla ödem . Det finns många försiktighetsåtgärder för uttagning, varav en är med en kost rik på natrium . Rådgör med din läkare före användning

Varför läkemedel tas

Njurarna huvudsakligen styr mängden vatten och natrium i kroppen . Blodet trycks genom njurarna och de filtrerar bort vatten och natrium som blodet fortsätter att röra sig på samma kurs , men vattnet och natrium kommer att ta en annan väg via njurarna . När vattnet och natrium är passerat , de får återupptas i blodet . Vad ett diuretikum gör är absorbera en del av överflödigt vatten och skapar urin som du kan skicka .

Hur läkemedel tas

Triamteren är ett piller som tas oralt . Eftersom detta läkemedel används för att minska den mängd vatten som är kvar av kroppen , kommer du vill vara säker på att p-piller tas på med mat och dryck och inte på fastande mage eftersom detta kan orsaka illamående . Triamteren är ett läkemedel som måste tas i de flesta fall dagligen . Om en dos glöms bort och inte märkt direkt , ta inte dubbel dos , och bara fortsätta att ta som vanligt .

biverkningar

Som vid all läkemedelsbehandling , biverkningar är vanliga och inkluderar kräkningar, illamående, huvudvärk , lågt energinivåer , halsont , munsår , etc. Triamteren orsakar täta urinträngningar, men i vissa fall kommer tagare av läkemedlet har problem att urinera . Om dessa besvär kvarstår, kommer du vill rådgöra med din läkare

Försiktighetsåtgärder

Som Triamteren är ett receptbelagt läkemedel , måste du rådgöra med din läkare innan du tar . I nu med din läkare, låt henne veta din sjukdomshistoria. Triamteren ska inte förskrivas om du har njursjukdom , leversjukdom , hög kalium , och vissa allergier . Medan du tar detta läkemedel , kommer du vill stoppa användningen av andra diuretika .

Dos och lagring

doser rekommenderas vid en till två tabletter per dag, vilket bör vara 50 eller 75 mg . Förvaras ej i kylskåp och förvara i rumstemperatur .

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till gula tänder ?

Relaterade artiklar


 • mest effektiva tänder blekmedel
 • Priset på hängslen vs Invisalign
 • vad halsen symtom är relaterade till TMJ ?
 • mun och tandköttssjukdomar
 • parodontit behandlingsalternativ
 • Hur du ska sköta dina tänder idag
 • hur man sätter gummiband på tandställning
 • vad är en tand abscess ?
 • hur man förebygger karies
 • Hur får man en mer strålande , vitare leende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com