den bästa platsen att få proteser

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-07
Proteser är en konstgjord ersättning för tänderna . Partiella proteser kan ersätta upp till så lite som en protes , medan helproteser ersätta alla tänder i överkäken , underkäken eller båda över-och underkäken . Proteser finns på Dental Labs , specialister protesen och jämna tandläkare

Typer av tandproteser

Det finns fyra huvudsakliga typer av tandproteser . Dessa inkluderar vanliga proteser , omedelbar tandproteser , implantat behöll proteser och Cu-Sil proteser . Standard proteser är för patienter som inte har några tänder kvar . Standard proteser lita på sug att stanna på plats och finns för både toppen och botten uppsättning tänder.

Omedelbar proteser skapas innan patienten har sitt kvarvarande tänder extraheras . Efter att tänderna har extraherats är proteser sätts in i munnen . De stannar i allmänhet i sig i ungefär en vecka efter extraktion . Problem i samband med omedelbar proteser är ömma fläckar och att de blir illasittande efter munnen har läkt från utvinning .

Implant behålls proteser är tandprotes som passar över implantat . Efter implantat har läkt , är proteser gjorda för att passa över toppen av dem . Dessa proteser är generellt mer bekväma eftersom de inte behöver vara fullt gommen . Denna typ av protes ger också patienter som inte har tillräckligt med ben kvar i käken för att kunna bära tandproteser . Denna process tar mycket längre tid än standard proteser och är ganska dyra .

Cu-Sil proteser är proteser som gör att kvarvarande naturliga tänder peta genom uppsättning av tandproteser . Kvarvarande tänder hjälp för att stabilisera proteser och låta patienten att behålla vissa naturliga tänder. Cu-Sil proteser är konstruerade så att när naturliga tänder faller ut , de är lätta att byta.

de bästa ställena för tandproteser

Den typ av proteser som en patient söker dikterar där proteser ska köpas . För standard proteser , är den bästa platsen patientens tandläkare eller en plats som kallas av tandläkaren . Omedelbar proteser , som vanliga proteser , är också lätt från den offentliga tandläkare . Att gå till en tandläkare är det bästa valet , eftersom det garanterar förtrogenhet och en rättvis kostnad . Den bästa platsen för Cu-Sil proteser och implantat proteser är från en tandläkare som är certifierad och som har mycket erfarenhet av att göra dessa specifika typer av proteser .

Previous:nothing Next:utdragning av tand smärta

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska risken att utveckla sjukdomar i tandköttet
 • hur man får vitare tänder
 • hur man gör hemmagjord blekningsgel för tand- brickor
 • hur man överlever ditt första rotfyllning
 • vad man ska göra för extrema dålig andedräkt ?
 • hur man ska behandla ont i tandköttet
 • tand faner förfaranden
 • hur man använder Nite vit AVS 22
 • sätt att bleka tänderna med hemma- produkter
 • toothpicking & tandlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com