den genomsnittliga kostnaden för dentala implantat

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-24
Tandimplantat är konstgjorda tänder som opereras in i benet under tandköttet talet. Implantat är en relativt ny tand förfarandet och det närmaste som finns att naturliga permanenta tänder . Tandimplantat är i allmänhet mycket kostsamt och sällan av tandvårdsförsäkringen . De kan dock vara en livstid

krångligheter av dentala implantat

Tandimplantat är en mycket engagerade process som sker i flera faser som kan ta upp till nio månader . Den utökade tid som är nödvändig för att korrekt läkning ske och vänta tills nytt ben växer i käken . Så snart tillräckliga bentillväxt är etablerad , en ersättning tand är ansluten till en metall inlägg . Slutresultatet är en falsk ( protes ) tand som ser väldigt mycket som dina naturliga tänder .

Avtagbar implantat proteser

Det finns två typer av tänder som kan stoppas i munnen . Ett borttagande implantat liknar en traditionell protes . Det kan vara ett populärt val eftersom det är mindre kostsamt än ett antal enskilda implantat .

Fast implantat proteser

Den andra typen av tandimplantat kallas en fast protes . När en konstgjord tand permanent är fäst till en enskild implantat distansen , det är dyrare , men det är det närmaste det finns en naturlig tand .

Vem ger implantatbehandlingar ?

implantatbehandlingar innebär ofta ett team ansträngning som innebär allmän tandläkare arbetar tillsammans var och en med fokus på de olika stegen i förfarandet. Till exempel kan en tandläkare utföra implantatkirurgi , medan en annan skär kronan på toppen av implantatet .

Det är därför kostnaden för implantat i allmänhet är tudelad. Den första avgiften för kirurgiskt implantat och den andra är för protetiska tanden .

bra kandidater för implantat

För att dentala implantat skall låsas stöds, måste dina ben och tandkött oss vara friska . I själva verket måste det allmänna hälsotillståndet i ett implantat mottagare vara bra eftersom det innebär ett kirurgiskt ingrepp.

Tandimplantatstödda patienter måste vara villig att träna noggrann och konsekvent munhygien för att hålla tandköttet fria från sjukdomen .

Dentala Implantat kostnader

Det är många faktorer gå in beräkning av kostnaderna för dentala implantat. Dessa variabler inkluderar den typ av implantat , erfarenheterna nivå tandläkare eller tandläkare som kommer att delta i förfarandet och där i USA förfarandet äger rum .

Till exempel, en praktiserande estetisk och rekonstruktiv tandläkare ligger i Beverly Hills , Kalifornien avgifter en avgift på $ 2000 till $ 5000 dollar per tand .

En enda tand tandimplantat kan variera i pris från $ 1. 000 till $ 5. 000 . Avgiften för att ersätta en hel uppsättning tänder med rekonstruktiv tandimplantat kan vara allt från $ 24. 000 till $ 100. 000 .

Dental Insurance Implantat

Eftersom många tandvårdsförsäkringen leverantörer kategorisera implantat som en kosmetisk förfarande , är det inte normalt ett omfattas bekostnad .

Även i fall där implantat skulle kunna omfattas i en dental försäkring , kan du planera en co-betalning.

Previous:nothing Next:process innan de fick tandställning sätta på

Relaterade artiklar


 • livsmedel som orsakar tänder fläcken på barn
 • odontologisk radiologi assistent krav
 • hur naturligt bleka dina tänder
 • hur man rengör och bleker proteser naturligt
 • hur man får till Tijuana från San Diego Airport
 • hur man behandlar dålig andedräkt med huskurer
 • Hur man använder en tungskrapa säkert
 • hur ta hand om ditt tandkött
 • botemedel & behandling för stress muntorrhet / xerostomi
 • hur man gör en naturlig tandblekning pulver
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com