den genomsnittliga kostnaden för porslinsfasader

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-05
Porslinsfasader har använts i mer än 25 år för kosmetisk tandvård restaurering . När tänder har gulnat eller blivit splittrad, kan porslinsfasader förbättra ditt leende kraftigt medan på samma gång ger hållbarhet . Förutom att deras estetiska värde , även tandvård faner kan användas för att skydda ytan på en skadad tand . Även porslinsfasader kan variera avsevärt i pris de är inte billiga

Hur Faner Arbete

Tandfasader är tunna bitar av hårt genomskinligt keramiskt material som limmas på framsidan av tänderna .

totalkostnad

kostnaden för ett enda porslinsfasaderna tand kan variera mellan 900 och 2. 500 dollar beroende på flera faktorer . En person som planerar att få en full uppsättning av faner kan räkna med att betala någonstans mellan 10. 000 och 30. 000 dollar .

Material Kostnader

Kostnaden för porslinsfasader kan fluktuera beroende på den specifika typ av material och fasader som används . Två av de olika typer av faner som idag finns på marknaden är Lumineers u00AE och da Vinci Faner u2122 .

Anpassad Montering

En del av kostnaderna för porslinsfasader är förberedande kostnaden . Fasaderna måste skräddarsys för att passa dina tänder i ett tandtekniskt laboratorium . Fasaderna är formade och färgade till utseende och känsla som dina naturliga tänder . Denna process tar vanligtvis ca en vecka , då det porslinsfasader ska limmas till ditt befintliga tänder .

Dentist 's Fee

Kostnaden för tandläkarens Tiden kan variera beroende på var hennes kontor och graden av utbildning och erfarenhet tandläkaren har .

Longevity

Även om de förmodligen inte kommer att hålla en livstid, kan du planera på att hålla porslinsfasader i 10 till 15 år innan de behöver bytas ut . Flera faktorer kan påverka livslängden på fasaderna inklusive patientens bett och felaktig användning av tänderna .

Enkelt underhåll

Sedan porslinsfasader är mycket motståndskraftiga mot fläckar , kan du behålla ett vitare leende hela livstid på fasaden . När fläckar uppstår det helt enkelt kan poleras bort under en rutinmässig rengöring .

Previous:nothing Next:xylitol använder

Relaterade artiklar


 • svänglås partiella proteser
 • bra endodontist
 • hur du kan maximera dina borsta tänderna
 • hur man gör en grötomslag för tandvärk
 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • Hur täcker en tandläkare utsätts emalj eller vikande tandkött ?
 • hur advoid tandläkaren
 • hur mycket kostar ett rotfyllning utan tandvårdsförsäkringen ?
 • vilken typ av läkare är en DMD ?
 • hur fräscha upp din andedräkt och lägre tandsten , utan tandkräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com