eteriska oljor som är säkra att använda i hemmagjord tandkräm

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-23
Bland de dussintals tandkräm märken på marknaden dessa dagar , hur du går om att välja en ? Du kan välja din favorit baserat på smak eller det faktum att den annonserar vitare förmågor . Du kan också göra din egen tandkräm hemma , och detta gör att du kan veta exakt vad du lägger i det. Beståndsdelar som eteriska oljor , till exempel , har giftfri och antiseptiska komponenter

Safe eteriska oljor

På vissa ställen i Europa , är selektiva kvaliteter av eteriska oljor som används för att ersätta vissa antibiotika. Ingredienserna i det populära munvatten Listerine innehåller tymol , som finns i timjanolja , eukalyptol , som finns i eukalyptusolja , salicylat , som finns i björk olja . och mentol , som finns i pepparmintolja

Eteriska oljor som citron , kryddnejlika , lime , kanel , pepparmynta , eukalyptus , rosmarin eller lakrits är säkra att användas internt , enligt hälsa och friskvård webbplats Naturligtvis Savvy . Du kan använda dem när du gör din egen tandkräm hemma eller av dem själva . Tillsätt lite vatten och ett par droppar av din favorit olja till din tandborste och du är allt klart .

Naturligtvis Savvy föreslår att man använder terapeutiska klass eteriska oljor . Du kan hitta märken som rekommenderas av en aromaterapeut på någon hälso-butik . Varumärken som inte är ren kan innehålla syntetmaterial för att ge dem en mer behaglig doft och bör inte konsumeras .

Gör-det- själv Tandkräm

Detta hemmagjord tandkräm recept kräver kokosolja , bakpulver , din favorit eterisk olja ( prova pepparmynta olja) och Stevia , som är ett socker substitut . Blanda två matskedar kokosolja med en gaffel för att mjuka upp den . För detta , tillsätt 3 msk . bakpulver och fyra paket , eller mer efter smak , av Stevia . Lägg till din eterisk olja . Förvara i en liten plastbehållare och i kylskåp i några timmar . Du behöver inte lagra tandkräm i kylskåp .

Istället för att använda endast en eterisk olja i taget , försöka blanda vanilj och mynta olja eller citron och kanel . Denna tandkräm kommer inte skum upp som affären märken men kommer att lämna tänderna släta och rena .

Du kan också använda eteriska oljor för att göra munvatten . Tillsätt fyra droppar citronolja och två droppar pepparmynta olja till två koppar destillerat vatten och du har din egen munvatten . För en sköljning som ger dig frisk andedräkt , blanda två droppar myrra med två droppar tea tree olja och en droppe pepparmyntsolja i åtta uns av destillerat vatten.

Previous:nothing Next:avancerad parodontit

Relaterade artiklar


 • hur man använder orajel
 • vad du behöver veta om tand whiteners
 • Definitionen av apikal parodontit
 • tandkrona förfaranden
 • tandköttsproblem
 • hur man rengör tandköttsproblem
 • om Dental Labs
 • hur man ansöker om dentala Medicaid
 • Hur fungerar en tuggummi transplantat ?
 • Hur undvika att få mat fastnat i bröstet eller halsen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com