hem behandling för sjukdomar i tandköttet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-30
Den vanligaste typen av tandköttsproblem är tandköttsinflammation, som är en inflammation i tandköttet på grund av en ansamling av plack på tänderna . Parodontit är en annan form av tandköttsproblem , som orsakar den mjuka vävnaden runt tänderna försämras , men det är mindre vanligt än gingivit . Enligt American Dental Association , har tandköttssjukdomar sätter människor i en femfaldig högre risk för en hjärtattack, även bland dem som inte röker tobaksprodukter . Hem behandlingar bör kombineras med regelbundna besök till en tandläkare att ta hand om sjukdomar i tandköttet.

Aloe Vera Gel

Aloe vera gel används som både en intern och en topikal behandling av en mängd olika hudåkommor och sjukdomar . Det finns över 75 aktiva föreningar i aloe vera , även viktiga mineraler, enzymer och antibiotika agenter . När appliceras lokalt påverkas tandkött minskar aloe vera svullnad och dödar skadliga bakterier.
Att behandla svullnad och smärta i samband med sjukdomar i tandköttet , frikostigt utstryk aloe vera gel direkt på det drabbade området. Re-tillämpas på tandköttet tre gånger per dag tills symtomen försvinner . Rådgör med din tandläkare innan du påbörjar behandling för att säkerställa dess säkerhet i din situation.

bakpulver Klistra in

bakpulver arbetar för att minska mängden plack byggs upp på tänderna . Ansamling av plack på tänderna är en av de främsta orsakerna till tandköttsinflammation. Genom att befria plack i munnen , bakterier som kan skapa infektioner är säkerhet tas bort.
Blanda 1 msk . bakpulver med 1 tsk. av vatten. Den bakpulver kommer att kombinera med vattnet , vilket gör en tjock pasta. Frikostigt tillämpa denna pasta på områden på tandköttet som visar tecken på sjukdomar i tandköttet. Låt pastan vila på tandköttet i 10 minuter innan du sköljer ut det . Pastan har en obehaglig smak , men motstå frestelsen att skölja innan 10 minuter har gått.

Previous:nothing Next:delar av hängslen

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara en förlorad tand
 • hur man använder tandtråd för att hålla dina tänder
 • om gratis tandkliniker
 • tunga infektioner & sjukdomar
 • Vilka är riskerna med tandimplantat ?
 • hur man ska behandla tand smärta
 • göra lumineers fixa placerade tänder ?
 • tandvärk rättsmedel för barn
 • smärtorna av nya proteser
 • muntorrhet behandlingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com