hur man får överkomlig tandvård

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-20
Något om ordet " tandläkare " sänder en rysning upp i ryggraden . Kanske är det ljudet av borrar och smärtan . . . Mer troligt är det ner till dessa plågsamma räkningar . När det gäller dina tänder kan förebyggande gå långt-spara pengar hos tandläkaren och göra vården mer affodable . Läs vidare för att ta reda på hur du kan få mer överkomligt tandbehandlingar

Du behöver : .
tandborste
Tandkräm.
Vitaminer .


1 .
Förstå hur man borsta tänderna ordentligt för att förhindra tandproblem . Det bör ta minst två minuter och ta för rengöring av tänderna , tungan och tandköttet . Efter tandborstning se din mun är ordentligt sköljd. Inte sköljning kan placera dig i riskzonen för förfall som tändernas emalj kan bara återskapa när tänderna är helt rena .
2 .
Oavsett hur mycket du avskyr att gå till tandläkaren för kontroller , de kan vara skillnaden mellan att behöva en grundlig rengöring och en rotfyllning . Och-let's face it-check ups är ett mer prisvärt alternativ tandvård . Problem med tänderna kan förvärra snabbt , så du måste reagera i tid för att se komplexa ( och dyra ) tandingrepp kan undvikas . Gör ditt bästa för att se din tandläkare två gånger om året för en kontroll och ren .
3 .
Syror är den största källan för karies . Kvar att sitta på tänderna efter maten , syror skada tandemaljen . Undvik syra-rika och läsk för att minimera erosion . Och varje gång du äter en måltid eller drink en sur dryck , skölj dina tänder genom att dricka ett glas vatten
4
Fluorid-. allmänt anses stöd tandhälsa-har kopplats att hålrummen av vissa forskare . Fundera på om du bör ta med detta i din kost . Om du föredrar att eliminera den att dricka buteljerat vatten .
5 .
En kost rik på kalcium , är C-vitamin och fosfater idealisk för att förebygga tandproblem och hålla dina tänder ( och tandkött ) i tip- top ordning .
6 .
Ge upp röker ! Rökning har förknippats med både fattiga tandvård och dålig munhälsan . En studie visade även att rökare löper dubbelt så stor risk för att behöva rotfyllningar som icke -rökare .
7 .
Glöm inte att använda tandtråd dagligen . Detta tar bort fragment av livsmedel som kvarstår trots tandborstning-vilket ger ett fräschare mun .


Previous:nothing Next:god vård och rengöring av tandproteser

Relaterade artiklar


 • hur naturligt bleka dina tänder
 • hur man får ljusare , vitare tänder
 • anestesi används i visdomstand borttagning
 • hur man gör tänder vitare i bilder
 • hur man vitare tänder den sparsamma sätt del 1
 • farorna med tandblekningsmedel
 • rotfyllning alternativ
 • orsakerna till ont i tandköttet
 • naturliga dentala produkter
 • hur man får friska vita tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com