mat att äta med hängslen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-17
Efter att ha hängslen kan depån ibland . I slutändan kommer prövningar och vedermödor som hängslen sätta dig genom att vara värt det . Under tiden finns det en massa små detaljer som människor med hängslen måste lära sig om de vill nå den slutpunkt , den mirakulösa tid då äntligen hängslen lossna . Tyvärr är en av de mest obekväma delarna för att ha hängslen det faktum att det finns vissa livsmedel som du inte kan äta

Undvik Lösa hållare från Hard Foods

En av de tydligaste indikatorerna på om inte en viss typ av mat är OK att äta med hängslen är dess potential för skador . Broken hängslen och konsoler är en av de främsta orsakerna till att förlänga tiden det tar att få hängslen bort för gott . Vissa livsmedel har större potential att skada hängslen än andra .

Livsmedel som är särskilt hårt i strukturen har störst potential för att skada din tandställning . Hela äpplen , hårda karameller , morötter , is och chips är bara några av de många hårda eller krispigt mat som kan bryta din apparat . Var försiktig när du äter dem , skär dem i lagom stora bitar eller undvika dem helt .

livsmedel du kan äta

Nu när du vet vad du inte kan äta , kanske du undrar vad du kan äta. Allt som är lagom stora eller kan skäras upp i lagom stora bitar kan ätas med hängslen . Detta kan även inbegripa vissa av ovan nämnda livsmedel . Medan klibbig eller geggig mat kanske inte den bästa idén , kan det mesta ätas med extra omsorg och snabb inspektion av hängslen efter att ha ätit .

Farligt och acceptabelt Drycker

Precis som det finns problem med att äta för dem som tandställning veta vad som är och inte är en bra idé att dricka är lika viktigt . Med hängslen i munnen , socker och syror har något annat att hålla sig till . Detta kan göra det svårt att fullständigt rensa munnen lika lätt som innan du hade tandställning . Undvik drycker såsom läsk och juice som är fulla av socker . Vatten är din bästa insats , men när det är inte alltid möjligt dricka ur ett sugrör och borsta tänderna omedelbart efter att ha druckit .

Previous:nothing Next:den genomsnittliga kostnaden för en rotfyllning

Relaterade artiklar


 • naturläkemedel för tandvärk
 • rätt skötsel av tandproteser
 • vad gör partiell övre protesen känns?
 • fakta vitare om tandkräm
 • tips för att lindra tandvärk
 • stadier av parodontit
 • Så för att lindra symtomen TMJ
 • hur har fina vita tänder
 • den genomsnittliga kostnaden för porslinsfasader
 • hur man lindra tandvärk eller barnsjukdomar baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com