naturlig antibiotika för tandköttsproblem

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-28
Enligt National Institutes of Health, 80 procent av alla vuxna i USA har någon grad av tandköttsproblem . När en klibbig form av bakterier som kallas plack byggs upp på tänderna , kan det leda till smärtsamma , blödande tandkött och tandlossning . Som om inte det vore nog , har vissa studier visat ett samband mellan tandköttet sjukdom och andra sjukdomar , inklusive hjärt -och njurproblem och till och med cancer i bukspottkörteln. Avancerade fall av tandköttsproblem kan kräva traditionella antibiotika , i andra fall kan naturliga behandlingar hjälper .

Tandkräm och tuggummi

Använd en bra fluortandkräm och tillsätt lite naturlig antibiotika för att bättre klistra innan du borstar tänderna. Neem olja och tea tree olja är båda bra val , som du hittar på hälsokostbutiker. Titta i tandkräm gången medan du är där , eftersom vissa kommersiellt beredda produkter nu har Neem olja och tea tree olja linjer tandkräm tillgängliga . Försök att använda ett tuggummi med xylitol . Xylitol finns naturligt i fibrösa frukt och grönsaker och har antimikrobiella egenskaper som hämmar bakterier och också öka mineralupptag i tändernas emalj.

gargles och sköljningar

Använd en mun gurgla eller skölja två gånger dagligen. Du kan välja mellan flera kraftfulla produkter , däribland rakt väteperoxid eller saften av en citron i ett glas vatten . Du kan också blanda upp kraftfulla hemlagad antibakteriella brygger , till exempel en kopp salvia te med havssalt till eller lika mycket pulver alfalfa , maskros och åkerfräken i ett munvatten konsekvens av lösa lera , som även innehåller kalcium och magnesium.

Drycker

Dryck 4 oz . tranbärsjuice dagligen, helst osötade eller en diet sort göras med en socker substitut . Om du inte kan tolerera osötad juice , lägga till egna socker ersätta eller blanda saften med vanligt Seltzer vatten . Tranbär har länge varit känt för sina antibakteriella egenskaper och används ofta av kvinnor för att förhindra urinvägsinfektioner . Grönt te är ett annat bra dryck för tandköttet att förebygga sjukdomar. A 2009 studie i "Journal of Parodontologi " rapporterade att människor som drack 1 till 2 koppar grönt te dagligen hade mindre tandlossning och en ökning av den totala parodontal hälsa .

Vitaminer

Se till att du äter tillräckligt med vitamin C och vitamin D dagligen och även försöka ta coenzym Q10 . En dos på upp till 1 till 3 g C-vitamin , samt 1. 000 IE vitamin D hjälper stärka kroppens immunförsvar och påskyndar benåterbildning. Coenzym Q10 förekommer naturligt i kroppen, men nivåerna ofta inte är tillräckligt höga för att förhindra sjukdomar i tandköttet . Välj ett komplement eller leta efter en tandkräm som har coenzym Q10 till.

Previous:nothing Next:tandimplantat process

Relaterade artiklar


 • Invisiline behandling
 • hur man kan stoppa tuggummi smärta mellan tänderna
 • naturläkemedel för tandvärk
 • hur man förebygger peridental sjukdom
 • hur mycket har tandställning kosta?
 • tandkrona förfaranden
 • tandborste tekniker
 • information om tandbroar
 • tandköttsproblem orsaker
 • hur du förstå om dina mediciner orsakar tandköttsproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com