tänder implantat problem

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-14
Till skillnad från traditionella proteser som vilar på tandköttet , är tandimplantat satt i metall ankare som säkring till käkbenet , skapa realistiska löständer som inte halkar , föra oväsen eller skada omgivande tänder . Implantat kan vara ett alternativ för vem som helst som vill ersätta saknade tänder , men det finns några möjliga komplikationer överväga

Du behöver :
tandtråden
. . Dig själv.
Lite tid .

Infektion

Infektion i tand implantat efter operation är sällsynt i USA , eftersom infektion i detta skede är i allmänhet orsakas av dålig sterilisering av kirurgisk utrustning. Infektion är mer sannolikt att uppstå efter behandling av ett implantat som har funnits i ett tag . Under behandlingen är att implantatet avlägsnas men ankaret kvar, inbjudande bakterier inuti . En tandläkare brukar ordinera ett antibiotikum som en förebyggande åtgärd . om en infektion uppstår , tillfälligt avlägsnande av implantat eller ytterligare kirurgi för att reparera skador kan bli nödvändigt

Incision Line Öppna

Öppnande av snittet raden efter tandimplantat operation kan uppstå om suturering är dåligt gjort , om för mycket material som används för bentransplantat införas under tandköttet , om infektion och inflammation är närvarande , betonar vävnader , eller om blodflödet till tandköttet är kränkta på något sätt .

Avslag

Som någon form av implantat eller transplantation där en annars främmande föremål förs in i kroppen , finns det en risk för avstötning . När avslaget inträffar blir tandköttet och benet runt implantatet inflammerade som immunsystemet börjar angripa omgivande vävnader. Så småningom lämnar försämring av tandkött och ben inga ankare för implantatet , och i de flesta fall måste den tas bort .

Överbelastning

Om andra tänder saknas runt ett implantat eller om dentala implantat är felaktigt placerade , de kan börjar uppleva över genomsnittet slitage och kan kräva kirurgiskt justeringar för att säkra dem i rätt vinkel eller ersätta den falska tanden själv .

Implant Anchor Brott

Implant ankare är nästan alltid tillverkade av titan , en stark metall som mycket sällan går sönder . Inplant brott är vanligast i tandvårdspatienter whogrind sina tänder , men ibland helt enkelt konstant slitage av tugga kan vara tillräckligt för att försvaga ankaret.

tandlossning

Periodontala sjukdom , ett tillstånd där ben i käke börjar brytas ner , kan lämna implantat med lite material för att förankra och att få dem att lossna eller ens att falla ut . Bengraft kan ofta användas för att reparera skadan och ge implantat ett ankare .

Previous:nothing Next:mjuk mat för hängslen

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en tandläkare med några pengar eller försäkring
 • tandimplantat kostnader
 • hur man håller tänderna i huvudet
 • hur man hittar en tandläkare som arbetar på en glidande skala
 • hur man hittar prisvärda tandvård med tandläkarhögskolan
 • hur mycket kostar ett rotfyllning utan tandvårdsförsäkringen ?
 • hur man gör rätt val när man väljer en tandblekning produkt
 • alternativ till hängslen för tänderna
 • Sonicare förväg tandborste felsökning
 • hur man tar hand om tandproteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com