tandblekning behandlingar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-01
Tandblekning behandlingar kommer i flera metoder . Båda har sina fördelar och problem , från kostnad för enkel användning till resultat . Även kommersiella produkter är effektiva i vitare tänder några nyanser kan bara behandlingar som administreras av en kosmetisk tandläkare uppnå verkligt dramatiska results. Teeth blekning är i verkligheten, bara fläckborttagning . Fläckar få på tänderna från matrester , dryck rester , mediciner , cigaretter och sjukdomar . De flesta tandblekningsmedel fungerar om du korrekt använda produkterna . Ett attraktivt leende är möjligt för alla .

Huskurer

Det billigaste sättet att bleka tänderna är med huskurer . Citronsaft har blekning egenskaper . Vit vinäger är också känt för att minska fläckar . Väteperoxid är ett blekmedel som används i många tandblekning produkter men på en mycket högre koncentration än vad som säljs i bruna flaskor i Drug Stores . Flaskorna har vanligen 3 peroxid procent vätgas . Med något av dessa tre huskurer , häll lite av vätskan i ett glas , doppa i din tandborste och sedan borsta tänderna .

Tandblekning tandkräm

Många tandkrämer i handeln är märkta blekande tandkrämer . Dessa produkter är precis som vanlig tandkräm utom de har en stor mängd blekmedel som väteperoxid . Från augusti 2006 frågan om Consumer Reports Magazine , testat personalen flera tänder blekning tandkräm och valde Ultra Brite Advanced Whitening som tandkräm med de bästa resultaten.

Brush -on Geler

Brush -on gel är en annan metod för vitare tänder . Med denna blekning behandling , borsta dig på en blekningsgel på varje tand . Du lämnar gelen på den föreskrivna tiden , vanligtvis en timme två gånger per dag . Enligt Make My tänderna vitare hemsida , pensel -on gel brukar smaka fruktansvärt . Även denna metod är också det minst effektiva sättet att bleka tänderna .

Whitening fack

Whitening brickor kan uppnå goda resultat . En Formen är tillverkad av dina tänder med hjälp av material som kommer med kitet . Blekning gel placeras i facket . Du placerar tandskenan runt tänderna och bär den för 1 till 3 timmar , beroende på vilken produkt du använder. Om tandskenan inte passar , kan facket vara obekväma eller resultaten kan vara ojämn . Tandskenor erbjuder de bästa resultaten utanför en tandläkarmottagning. Problemet är att få en bra mall gjord av dina tänder . Tandläkare som säljer tandskenan kit ger oftast den bästa passar genom att skicka tänderna intryck till en utomstående labbet för att göra en bättre form .

Se en kosmetisk tandläkare

Den kosmetiska tandläkare använder blekmedel på tänderna . Men för att påskynda processen , kan tandläkaren också använda ett särskilt ljus eller laser. I vissa fall kan en tandläkare använder en kombination av alla dessa metoder . I vissa fall kan du få tänder vitare med så mycket som 8 nyanser på bara en timme . Men denna effektiva metod är också mycket dyrt . Enligt Om Cosmetic Dentistry hemsida , " standardarvodet för tandblekning och tänder blekning förfaranden [ per augusti 205D är ungefär $ 500 i de flesta fall . Kostnaderna kan variera beroende på område i landet du bor i och vilken typ av blekning behandling du genomgår . " Laser blekning är runt $ 1000 .

White Strips

White strips är ett tunt skikt av material som tillämpas på främre ytorna på tänderna . Dessa band innehålla blekmedel som tar bort fläckar från tänderna . Banden är nästan osynliga så du kan bära dem utan att känna sig självmedveten . För de flesta vita band du lämna dem på tänderna i 30 minuter två gånger om dagen . Efter två veckors användning finns det oftast en märkbar förbättring i färgen på tänderna .

Previous:nothing Next:användningsområden för triamteren

Relaterade artiklar


 • Hur berätta om en rotfyllning behöver göras om
 • göra tandborstar
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • hur man gör hängslen ser mindre märkbar
 • effekterna av rökning på munnen
 • hem rättsmedel för parodontal tandköttsproblem
 • hur man vitare tänder
 • hur man använder opalescens treswhite högsta
 • tandhygienist krav
 • rotfyllning infektion bota
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com