Hur man naturligtvis undvika dålig andedräkt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-14
Vi vet alla dålig andedräkt är bara Bad News Bears (haha ) men egentligen , det suger ! Oavsett om det är du som är lidande som kan vara mer än pinsamt . Eller din kompis som är mycket känsligt och skulle bli förnärmad om du ens nämnde att deras andedräkt var mindre än färska eftersom det ibland kan det verka som om du inte kan fixa detta fruktansvärda problem
1
Saker att undvika när man försöker att fräscha upp andan . .

1) kryddstark mat-tro det eller inte ens dagar senare efter att ha förtärt kryddstark mat , upp till 2-3 dagar din andedräkt kan fortfarande vara gammal .

2 . ) Rökning-denna är uppenbar . Om dålig andedräkt är ett verkligt problem med dig , kanske du vill tänka på att sätta ned cancer pinne innan skylla på märket på tandkräm eller något annat i den stilen

3 . ) kaffe-detta ger samma effekt av rökning , vanligtvis rökning och kaffe går hand i hand med de flesta . Kaffe kan inte bara färga tänderna utan också hjälpa bakterier som orsakar otäcka lukter att bygga upp .
2 .
Den här är uppenbara, är god hygien ett måste . Tandborstning två gånger till tre gånger om dagen under en minut är ett måste . Tandtråd hjälper också för om maten bygger upp mellan du tänder ( den klassiska och äcklig " spara den för senare scenariot " ) inte bara är Icky men överskridandet och gammal mat kan stinka upp munnen .
3 .
äta grönsaker som morötter , äpplen och selleri hjälper dig ut en högar ! Eftersom den grova och hårda konsistens sade grönsaker kommer att hjälpa att bakterierna bort ytorna på tänderna , och tungan .
4 .
Bakterier är mer sannolikt att visa upp när munnen är torrare än vanligt . Bo hydrerad under hela dagen borde vara en enkel lösning på detta steg .
5 .
När du borstar tänderna glöm inte att skrubba du är tunga . Det kan kännas krångligt och kanske till och med munkavle dig först! Det betyder bara att du måste hålla din pensel lite mer nära spetsen på din tunga . Jag använder penslar med särskild scrubs på baksidan av den faktiska tandborste för att skura tungan med . Om du aldrig har ägt en av dessa Jag föreslår att få en eftersom de är mycket effektivare och enklare att använda.
6 .
Om du behöver en snabb andetag pick-me-up du alltid har möjlighet att ta hand runt ett andetag spray , mynta , eller tuggummi . Av dessa skulle jag nog vilja välja tuggummi för med sprayer Jag skulle kännas att alla vet mina andetag stinker och jag behöver hjälp . Naturligtvis är det alltid bättre än dem ta reda på den hårda vägen mina andetag lukter och jag har en fruktansvärd första intryck med någon-eller sämre . Görs narr av
7
Här är några fler kostrelaterade förändringar du kan göra .

äta yoghurt är alltid en hjälp

Dricka te

Ät Persilja

Om ni insisterar på att ha starkt luktande mat , efter konsumtion skapa en bakpulver och vatten blandas i vilken du kommer att gurgla därmed bidrar till att förhindra din stinkande problem

Tea tree olja är en antibakteriell hittas natur , kan detta användas som en mun tvätt till stöd i att behandla din dåliga andedräkt .


Previous:nothing Next:hur man överlever tandläkaren borra

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för ömma och svullna och röda tandkött
 • hur man hittar billiga tandproteser
 • vad är en tandkrona uppbyggd ?
 • hur man fixar kort framtänder med kosmetisk tandvård
 • naturliga botemedel för tandvärk
 • om antibiotika för tandköttsproblem
 • kräfta öm rättsmedel
 • oral - och klövsjuka
 • orsaken till tandlossning
 • tandvärk bota
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com