Vilka är de behandlingar av en nasal Staph infektion ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-01
CDC rapporterar att stafylokocker är en bakterie som lever i näsan på 1 /3 av den amerikanska befolkningen . Ibland denna infektion kan utlösa förödelse på patientens bihålor och orsaka svåra infektioner som kan vara mycket svårt att bli av med . Men det finns vissa behandlingar som du kan använda för att bekämpa och med förhindra denna infektion

nasal bevattning

nasal bevattning med saltvatten lösning är till hjälp att hålla din näshålan rensade och minska risken för nasal Staph infektioner . Dessutom kan näshålan blir ibland väldigt röd och irriterad på grund av dränering och trafikstockningar. Med hjälp av en nasal bevattning kan också hjälpa till att lindra och behandla detta problem. Detta kommer också att hjälpa till med förebyggande och behandling av en nasal Staph infektioner .

Homeopatiska Rättsmedel

Många föredrar att försöka homeopatiska läkemedel och vissa uppges vara till hjälp . Ett tillägg som kallas olja av oregano ibland används för homeopatiska skäl . Detta läkemedel tros vara mycket fördelaktigt med vissa typer av bakterie-och svampinfektioner . Dricka äppelcider i glas vatten under dagen kan också vara till hjälp . En kalium tillägg att torka upp slem och grapefrukt utsäde utdraget tas först på morgonen är också visat sig vara effektiva . Alla dessa åtgärder är värt ett försök men alltid se en läkare om symtomen kvarstår .

Antibaccterial Mediciner

Det finns många olika typer av antibiotika som kan användas för att behandla dessa Staph infektioner . Mupirocin Nässpray är ett antibiotikum som används för att förebygga och behandla Staph infektioner i näsan . En läkare kan också ordinera perorala antibiotika för att behandla Staph infektioner . Men om din infektion inte visar någon minskning bör du alltid se din läkare. Det finns några Staph infektioner som är resistenta mot vissa antibiotika och kan vara svåra att behandla. Därför , om dina mediciner verkar inte fungera är det viktigt att ta upp detta med din läkare .

Previous:nothing Next:instruktionerna efter parodontala lambåkirurgi

Relaterade artiklar


 • Invisiline behandling
 • Hur Listerine döda bakterier ?
 • hur man bleka proteser snabbt
 • hur man förebygger karies
 • Vilka är de behandlingar för tandköttsinfektion ?
 • inflammatoriska tandlossning
 • tandröta varningsskyltar
 • hur man får friska tänder och tandkött
 • hur du väljer rätt tandläkare
 • Fördelarna med laser tandblekning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com