gör det själv porslin tänder

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-19
Porslin tänder, eller faner , ge dig ett vitare leende samtidigt som det täcker upp krokiga , spruckna och gapped tänder . En resa till tandläkaren för fasader kan kosta dig en arm och ett ben , men det finns företag som tillverkar gör- det -själv -kit där du kan göra din egen hemma

tandläkare

gå till tandläkaren för att täcka upp knäckt , färgas och saknade tänder kan kosta upp till $ 1. 000 per fanér i stora städer som New York och Los Angeles . Du kan hitta , dock att det endast kommer att kosta $ 800 per faner i mindre , mellanvästern . Om du får detta förfarande gjort i en tandläkarpraktik , kommer du att få skalfasader på tänderna inte kommer att täckas genom tandvårdsförsäkringen eftersom detta anses vara ett kosmetiskt ingrepp . Skulle du få faner genom en legitimerad tandläkare och de försämras, får er politik betala för utbyte. Men tänk på att göra lite forskning med ditt försäkringsbolag innan du tar steget in i detta förfarande.

Do It Yourself

Om du upptäcker att gå till en tandläkare för att fullända ditt leende är för dyr , finns det företag du kan kolla via Internet som säljer gör- det -själv- kit faner . Du kan också gå till ditt lokala apotek för att kolla sorten där . Dessa paket kan köra mellan $ 30 och $ 60 per låda . Med många av dessa kit du kan ta intryck av dina egna tänder hemma och skicka tillbaka dem till det företag där de kommer att skicka ditt faner med posten .

Du kan också gå de icke-porslin rutt och få fasader som är som dekaler för dina tänder . De flesta av dessa kit packa upp till 30 självhäftande plastfolie . Med dessa kommer du också göra din egen uppfattning hemma och när du är klar , kommer du att skära ut former och hålla dem till dina tänder . Dessa dekaler kan ändras och kastas efter användning varje dag .

Var medveten slitage med att äta kan påverka din faner . Med gör-det -själv- kit , har du inte lyxen att ha din tandläkare fila ner något extra material så att din faner kan vara lite större än dina egna tänder .

hand om Faner

Tandfasader är fläcken-resistent liksom sönderfall-resistent . Din naturliga tandemaljen är extremt känslig för syra exponering och faner lägga ett extra lager på tänderna för att stärka dem . När du har detta förfarande gjort hos tandläkaren kontor , dock kan emaljen-bort processen lämna små avsatser på tänderna där bakterier kan växa . Det är när förfall runt faner kan förekomma . Den kommer att växa djupt i tanden och som ett resultat kan du snart behöver en krona . För att undvika problem som detta , borsta tänderna två gånger om dagen och tandtråd dagligen . Du bör också boka tid hos din tandläkare var sjätte månad att ha en professionell rengöring .

Previous:nothing Next:oral kirurgi historia

Relaterade artiklar


 • Fakta om tandköttsproblem
 • metoder för tandblekning
 • naturlig antibiotika för tandköttsproblem
 • hur till komma fri NHS tandvård
 • tecken och symtom på ett påverkat tand
 • hur man gör tänder vitare i bilder
 • hur att bleka tänderna naturligt och billigt
 • vikande tuggummi förebyggande
 • gör det själv porslin tänder
 • cigarettrökning effekter på tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com