hemlagad tandblekning recept

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-08
Tand vitmedel hjälpa dem som har fläckar och missfärgningar på tänderna återfå sin ljust vitt leende . Genom att använda en kombination av blekning och polering , whiteners arbete för att ta bort fläckar som saker som kaffe, te och rökning kan lämna bakom sig. Tyvärr kan professionell behandling vara oöverkomligt dyr , även produkter som är avsedda att användas i hemmet kan vara ganska dyra . Den goda nyheten är att du kan göra tanden whiteners hemma med enkla , gemensamma husgeråd för en bråkdel av kostnaden för sina kommersiella motsvarigheter .

bakpulver

Regelbunden tillämpningar av bikarbonat kan vara ett enkelt , men effektivt sätt att bleka dina tänder . Fukta din tandborste och rulla den fuktiga borsten över bakpulver . Sedan borsta tänderna som vanligt , med hjälp av soda snarare än standard frågan tandkräm . När en tjock deg skapas från bakpulver och vatten , upplöser bikarbonat något , skapa en mild rengörings . Här rengöringen kan arbeta sig in i sprickor och cervices av tandemaljen, skrubba bort inrotade fläckar och ta bort fula plack bygga upp . Dessutom kan bakpulver bidra till att reglera pH inne i munhålan , vilket hjälper att minska populationen av ohälsosamma bakterier som orsakar karies och tandlossning .

Väteperoxid

För att förstärka effekten av bakpulver , Prova att kombinera 1 tsk . på 3 procent väteperoxid och 1 msk . bakpulver och borsta den resulterande blandningen på tänderna . Peroxid är en välkänd blekmedel och kan vara ett välkommet tillskott till din tandvård regimen om vitare tänder är ditt mål . Om du tycker att smaken avskräckande , minska mängden ursprungliga beståndsdelar , med en 1 tsk . bakpulver och 1 /8 tsk . av väteperoxid , lägg sedan till 1 tsk . av Minty munvatten och tillämpa blandningen till tänderna . Var noga med att inte svälja denna formel eftersom peroxiden kan framkalla kräkning vid förtäring .

fack

Om dina tänder är i stort behov av blekning och daglig tandborstning inte verkar ha de önskade resultaten , du kan utsätta tänderna för en vitare agent under en längre tid . I dentalbranschen här är generellt sett uppnås genom att fylla ett språkrör eller en bricka med blekning produkter och hålla den i munnen i 20 till 30 minuter . För att göra en bricka hemma , prova att linda en av aluminiumfolie runt tänderna. Ta bort omslaget och fyll med bakpulver pasta . Sedan ersätta hemlagad facket , se till att behandling kommer i kontakt med tandemaljen . Lämna facket på plats i cirka 30 minuter , ta sedan bort och borsta tänderna som vanligt . För bästa resultat , upprepa denna ansökan två gånger i veckan tills önskat skuggan av vita uppnås .

Previous:nothing Next:typer av tandfyllningar

Relaterade artiklar


 • Hur är tänderna implantat gjort ?
 • hur man hittar billiga tandproteser
 • hur mycket kostar det för lumineers ?
 • hur man gör tänder rättsmedel blekmedel hem
 • Vilka är fördelarna med tandblekning ?
 • hur du gör din egen hemmagjorda tandkräm
 • hur man förebygger karies hos ditt barn
 • hur att bleka tänderna med hemgjorda produkter
 • vad är magi munvatten för ?
 • hur man ska uppnå ett vitare leende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com