hjälp till människor som gag hos tandläkaren

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-18
En överkänslig kräkreflex kan göra med tandvård arbete en mycket obehaglig upplevelse för både patient och tandläkare . Munkavle på tandläkarpraktik är mycket vanligt och det finns rekommendationer för att hjälpa dem som gag tolererar deras nästa tandvård förfarande . Dessa tips kan vara ovärderligt i befria patienter av rädsla i samband med en resa till tandläkaren kontor

Andning

Återstående lugn under en tand förfarandet är det mest effektiva sättet att förhindra en kräkreflex från att hända , och stadig andning hjälper uppnå detta . Gör ett medvetet försök att andas djupt och stadigt genom näsan och vid första tecken på någon kräkreflex , lyft benen lätt att dra magmusklerna . Detta förmodligen kommer att göra lust att munkavle försvinna , enligt Dentalfearcenter. org .
Nästäppa kan kasta en skiftnyckel i andningen plan för vissa människor , så att eliminera överbelastning är nyckeln . Med hjälp av en nässpray för att rensa trängsel strax före utnämningen kan vara det bästa sättet att rensa luftvägarna och säkerställa en stadig , är djupa andetag möjligt .

Throat Spray

bedövande effekten av halsen sprejer som Chloraseptic och effekterna av anti-snarkning sprayer som Breathe Right snarkar Relief rekommenderas av tandläkare för att förhindra kräkreflex , enligt Dentalfearcenter. org .
För att använda dessa produkter , spray dem riktade som strax före behandling för att minska risken för en kräkreflex under förfarandet. Tandläkare använder denna typ av rekommendation säger att de har positiva resultat nästan 100 procent av tiden , enligt tandvårdsrädsla Center webbplats .

Desensibilisering Övningar

Ett sätt att minska förekomsten av kräkreflexen är att okänsliga . Med hjälp av en tandborste , kan personer med känslig kräkreflex kunna tona ner det genom att fylla dagliga övningar , enligt Newcastle Hospital i Storbritannien .
första slappna av, och sedan använda en tandborste för att försiktigt massera gommen bara bakom framtänderna . Fortsätt arbeta bakåt tills du når så långt som möjligt utan att orsaka en kräkreflex . Massera gommen tills det känns bekvämt och sedan flytta tillbaka en bit och upprepa tills du kan massera den främre delen av gommen utan incidenter .

Svår tandvårdsrädsla

Rädsla för att ha tandingrepp kan vara allvarliga och kan även vara kopplade till tidigare övergrepp eller traumatiska före tandvård upplevelser . Ibland djupandning och over-the-counter sprayer kanske inte tillräckligt . Svår tandvårdsrädsla kan ofta kopplade till allvarliga kräkreflex eftersom det är ett svar på en rädsla för tandläkare själva eller en rädsla för att inte ha kontroll . Specialister på sedering tandvård blir fler på marknaden . De tillhandahåller tjänster som möjliggör nödvändiga tandvård arbete som skall utföras utan panik .
Enligt Dentalphobia. com , förutsatt sedering av en styrelse-certifierade dentala narkosläkare kommer att ge allt från att få tandställning och rotfyllning kosmetiska förfaranden som skall ske med någon oro av rädsla -inducerad kräkreflexen .

Previous:nothing Next:tips på skinande vita tänder

Relaterade artiklar


 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • hur man får vitare tänder med hjälp av enkla steg i hemmet
 • hur lätt en dålig tandvärk
 • hur man förvarar och ren Invisalign hängslen
 • som tänder är mjölktänder hos människor ?
 • hur du ändrar ditt leende på ett snabbt och billigare sätt
 • hur man kan bota dålig andedräkt
 • vad man ska äta efter tandkirurgi
 • vad som orsakar röda svullet tandkött ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com