hur betala för tandimplantat

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-10
Tandimplantat är ett sätt att njuta av livet utan att oroa dig tugga , smärta , lös tandprotes och hälsorelaterade följder av plattor , flyttbara broar och löständer . Få-om några-tandvårdsförsäkringen planer omfattar implantat , men priserna på dessa kirurgiska ingrepp kommer ner som en följd av konkurrensen . Om installationen av implantatet inte kommer att vänta på att priserna ska falla , överväga följande betalningsalternativ

Du behöver : .
tandläkare
. God kredit .


1 .
gäller din bank , Credit Union eller annan långivare för en kredit bunden till hemmet eller andra materiella tillgångar att garantera din tandimplantat förfarande . Använd den här metoden för att finansiera arbetet. Om din kredit är säkrad genom fastigheter , kan du få en skatt avskrivning på den ränta som du betalat . Om du lämnar in en specificerad självdeklaration , fråga din revisor om att skriva ut hela eller en del av din tandimplantat operation .
2 .
Sökning din tandläkare om huruvida deras praxis erbjuder ett no- eller låg ränta avbetalningsplan. Tandläkare arbetar ibland med banker att erbjuda krediter till patienter i utbyte mot affärsvolym . Dessa är sällan räntefria . Begär pappersarbete från din tandläkare för att ansöka om deras finansiering programmet, men inte skriva något förrän du kolla andra alternativ för att göra vissa att du får det bästa erbjudandet.
3 .
Låna pengar från en släkting med insikten att du betalar tillbaka dem med ränta . Gör upp en revers om du väljer det här alternativet. Ta din ekonomi med dig när du är redo att betala och be din tandläkare om han eller hon är villig att ge dig rabatt kontant betalning .
4 .
Ansök om noll-ränta kreditkort som är till endast användas för att betala av kostnaden för din tandimplantat . Studie erbjudanden som kommer med posten för att se vilken har den längsta perioden före ränta skall börja löpa . Dividera kostnaderna med antalet månader för vilka kortet tillfaller inget intresse och betala detta belopp varje månad . I slutet av året kommer implantat betalas av och din kredit värdering kommer att stärkas som ett resultat av din tid betalningar .
5 .
Skaffa ett kreditkort utfärdat uteslutande för medicinska och tandvård nödsituationer . Dessa kort erbjuder kreditgränserna proportion till kredit poäng , så även en stor faktura-$ 25,000 för exempelvis --- kan läggas på denna typ av kort och finansieras under tre , sex , 12 , 24, 36 eller 48 månader . Vissa planer är räntefria . De längsta är räntebärande . Denna typ av krediter är särskilt användbart när du har hela din mun gjort . Hitta en länk för Care Credit , en populär långivare , nedan .

tips och varningar


 • frestad att passera på tandimplantat på grund av kostnaderna ? Tänk igen. Implantat är bland de mest framgångsrika förfaranden inom tandvård och för kosmetiska resultat , kunde du inte hitta en snyggare och mer långvariga tand substitut .
 • Rökare har högre risker för implantat misslyckande än andra patienter , så du kanske vill ompröva det kirurgiska ingreppet gjort förrän du avslutar .


 • Previous:nothing Next:typer av dentala röntgen

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa tandvärk tand snabb värk smärta
 • hur man får kosmetisk tandvård finansiering
 • Invisalign behandling
 • hur man undviker att bli torr socket
 • hur man hittar de bästa kosmetiska tandläkare
 • hur man borsta tänderna
 • mat att äta med hängslen
 • stoppa tandköttsproblem
 • hur man gör proteser
 • alternativa botemedel för sjukdomar i tandköttet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com