hur man får pärlvita tänder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-08
Alla som bryr sig om sitt utseende vill ha ett stort leende ! Det är viktigt ! Många gånger är detta det första du märker om någon ( även om de inte är en " butta ansikte " . . LOL !!)!! Någon där ute , vars tänder är inte färgas lila , kan få skrämmande vita tänder . . . Utan att behöva betala en tandläkare för att göra uber-dyr laser blekning behandlingar . Det fanns en tid i gymnasiet , när mitt eget jävla kusin gjorde en sårande kommentar om mig som har gula tänder ! Ända sedan dess har jag experimenterat med många märken av poster tandvård , och jag har hittat vad som fungerar för mig . . Det är en fråga om att använda rätt produkter och göra den tid och ansträngning att använda dem . Shyt . . Jag har , tror jag , 17 hål . Men , skulle du aldrig gissa det eftersom mitt leende är sooooo jäkla VIT

Du behöver : ! .
Alla typer av tandsten kontroll munvatten
.
Rembrandt Whitening Intensiv Bets tandkräm .
Crest White Strips .
Viljestyrka.
.
 ( eftersom det bästa du kan göra är att ge regelbundna soda !!).
Några minuter om dagen för att avsätta för dina tänder .
.


1 .
Först behöver du munvatten ! Det behöver inte vara dyrt Listerene skit ! Och det behöver inte vara något särskilt " vitare " skräp ! Jag menar , det huvudsakliga syftet med munvatten är att luckra upp gunk och tårta på tänderna innan du börjar borsta . . De saker är bara kommer vara i munnen under några nano-sekunder , om detta . . Så gå billigt ! Min favorit är den jämställa tandsten kontroll säljs på Wal- Mart . Det står även på flaskan att det är jämförbart med Listerene ! Dessutom kommer ditt behov några extra dollar för tandkräm och den vita band !
2 .
När du har gargled , du måste borsta ! Nu gör jag inte riktigt tror det spelar roll vilken typ av tandborste du använder . Helvete , jag borsta tänderna med min jävla finger innan ! Nu har jag att fancy-schmancy Sonic Care vibrerande tandborste . Men jag hade en 20 dollar rabattkupong , så där! Iaf , det viktiga är den typ av tandkräm du använder ! Jag vet att Aquafresh , Colgate , Crest , osv . är alla sååå populärt. Och många av dem påstår sig vara " vitare " . Men jag har ännu inte sett någon av dem populära märken ens komma nära de resultat jag får från Rembrandt VITFÄRGNING INTENSIV FLÄCKAR ! Detta är den ultimata i tandkräm ! Jag har provat alla tandkrämer där ute som människan känner till typ . Rembrandt fläcken är den bästa ! Det är $ 7,99 en tub , men så värt det ! Nu , borsta , borste, pensel !
3 .
Oroa dig inte för " tandtråd " . Ja , det är något som du borde göra , men gör jag det ? Hmmm . . Kanske om jag äter majskolv och det finns så mycket skit knuffade i mitt tandkött att dess driver mig till vansinne ! Men än , NEJ ! Nu när din borstning med rätt typ av tandkräm , kommer du vill leta efter varje möjlighet att borsta med denna " undrar tandkräm " ! Jag brukar göra det på jobbet i badrummet om vi hade "down time " . Det tar inte lång tid . . Och hey , din arbetsgivare bör uppmuntra dig att ta väl hand om dina tänder om de ger dig tandvårdsförsäkringen ! En annan viktig punkt för att öka vitheten hos dina tänder är Crest Whitening strips ! Dessa saker är små mirakel arbetare! Visst , de är normalt 40 dollar per låda , men det finns alltid kuponger ute för 10 spänn av , och du behöver inte använda dessa varje dag . Egentligen vill du inte använda dessa vardagliga eftersom de inte göra dina tänder mycket känsliga ! Men , snälla, oroa dig inte eller galen ! Jag är sooooo trött på att höra folk säga , " ya'know hörde jag dem saker äta din tandemaljen ! "Bull-Effing-SKIT ! Jag frågade min tandläkare om detta . Han sa nej ! De äter inte tanden EMALJ ! Och , inga brott , men att varje person där ute som vill prata smacka om de vita band . . Jag kommer att tro dig när du har examen från tandläkarhögskolan och har framgångsrikt drev en tandläkarpraktik i en stor community för de senaste 20 åren som min tandläkare ! Tills dess , allt jag har att säga är " Du och dina gula tänder kan flagna ! " LOL ! Nu , många av oss är upptagna människor och det är svårt att hitta 20-30 minuter i dag var inte din flaxande käkarna , äta eller dricka . De gånger som jag har hittat bra för att sätta den vita band i är: 1 ) när jag är på jobbet , och 2 ) när jag ska till sängen . De är bra att ha i arbete , eftersom detta sätt kommer du en bra ursäkt att inte delta i något företag skvaller för en bra 20-30 minuter . Om dina medarbetare tror att ditt en flaga för att vilja vita tänder . . . Tja , de är nog bara dum-åsnor ( se mina andra artikel om " att arbeta med White Trash " ) . Om du väljer att lägga band på när du går i pension för kvällen , kom ihåg att du kan svälja band , eller så kanske du vaknar upp med en liten tandvärk . Jag har gjort båda . . . Och jag antar att det som inte dödar mig gör mig starkare , så vad som helst. Litet pris att betala för ett stort leende !
4 .
Nu när vi väl har fastställt tre viktigaste posterna behövs för att använda dagligen , lämnade det enda att diskutera är underhåll! Du vet att din tro att gå och se din tandläkare var 6 månader för rengöring och kolla upp . Det är inte så illa ! Jag tror att en sak som jag gör det andra inte är villiga att göra är att ge upp REGULAR soda . Det stämmer! Jag dricker diet . Lita på mig. . . Det är inte så illa ! Jag är en koffein KNARKARE ! Jag kunde aldrig ge upp soda sig själv ! Egentligen när du kommer använda för att lightläsk , kommer du föredrar det framför vanliga läsk ! Jag kan inte stå dricka vanlig läsk ! När jag tar enstaka klunk av det , kan jag känna bokstavligen itty-Bitty granulat av socker ruttna bort i min mun . . Och det kommer att driva mig till vansinne tills jag åker skölja min mun ut ! Min bror kommer inte att ge upp regelbundet läsk och han har stora problem med sina tänder ! Jag och min bro gå till samma tandläkare , och han sa att dricka vanlig läsk är wayyyyyyyyy skadligt för tänderna ! Åh , och , ja . . Många av mina " know-- allt " pals har också berättat för mig att kosten är lika dåligt för tänderna . . Gissa vad , ett hål ? ? Din full av skit igen! Min tandläkare sa att eftersom det finns inget socker i lightläsk , är det mycket bättre för tänderna ! Det handlar om socker , people! Och lightläsk har ingen ! ( Ledsen om någon av er oskyldig eHow läsarna kan känna av några av mina , eh , frustration . . . Jag har just behandlat med mycket know -it-overaller i min familj . . Hahaha ! ) Rökning inte hjälper frågor antingen , men de bara pälsen tänderna med brun otäck tjära . Om du besöker din tandläkare regelbundet kan de oftast skrapa hela denna tjära rabatt!

tips och varningar


 • Tugga sockerfritt tuggummi är också ett bra verktyg ! När du tuggar , fungerar den som en magnet för att få all skit ur tänderna !
 • Ät äpplen ! Massor av äpplen !
 • Som jag påpekade i ovan nämnda artikel , även om blekning strips inte har varit kända för att äta bort på din emalj , du fortfarande inte vill överanvändning enbart på grund av känslighet. Det blir en märkbar känslighet om du använder dem för mycket !
 • Åh , och om du har stora tand fläckar från barndomen ( med antibiotika som spädbarn ) , eller vad som helst, detta förmodligen inte kommer att fungera. Du kommer förmodligen vilja titta in i fanér . . Om du inte har råd med dem ( eftersom de betraktas som en " kosmetisk förfarande " ) , kan du kontakta lokala tandläkare för att se om det finns ett program för billig faner .


 • Previous:nothing Next:hur man sparar pengar på tandvård

  Relaterade artiklar


 • hur du kan trösta munnen efter att få tandställning
 • typer av hängslen
 • hem rättsmedel för ont i tandköttet
 • hur ta hand om barnets första tänder
 • Hur är tandtråd gjort ?
 • cigarettrökning effekter på tänder
 • farorna med rotkanaler
 • om Medicaid tandvård täckning
 • hur man kan stoppa tandvärk tand snabb värk smärta
 • hur att förstå hur tanden sura bär kan förstöra ditt leende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com