ordentlig tandborstning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-03
Munhygien är en viktig aspekt av en persons allmänna hälsa . Det räcker inte bara att borsta tänderna en eller två gånger per dag , bör du känna till lämpligt sätt att borsta tänderna för att på bästa förhindra plack , karies och tandlossning . Du kanske kan rädda dig från en massa mindre än bekväm förfaranden såsom fyllningar , rotfyllning och drog tänder , genom att helt enkelt tillämpa god praxis från få gå

Soft borste

Du kommer att vilja använda en mjuk pensel med tandborste när du borstar tänderna . Om stråna är för tufft , de kan irritera eller till och med orsaka att tandköttet att blöda . Dessutom kommer du vill ersätta din borste varje gång borsten sliten så att du får optimal användning ur borsten .

Tandkräm

Placera en kidneyböna stora mängden tandkräm på tandborsten när du är redo att borsta tänderna .

Process

Placera tandborste mot dina övre, främre två tänder och börja flytta den runt i en cirkelrörelse för att polera tänderna . Fortsätt med detta med varje två uppsättningar tänder arbeta dig fram till den bakre övre högra sidan av munnen och sedan tillbaka upp till vänster sida av munnen . Placera tandborsten på din mitten botten tänder och åter rotera pensel i en cirkulär rörelse att polera tänderna . Fortsätt med detta tand polering med tänderna på nedre högra sidan av munnen genom att flytta borsten mot baksidan av din mun när du vrider den mot tänderna i en cirkulär rörelse . Upprepa denna process med din nedre vänstra uppsättning tänder. Flytta sedan tandborste på baksidan av dina bästa uppsättning tänder. Flytta borsten i en cirkulär rörelse längs tänderna , med början i mitten och sedan arbeta dig borste till vänster och höger sida tills alla tänder har polerats . Slutför borsta tänderna genom att placera tandborsten bakom nedtill tänder . Flytta borsten i en cirkulär rörelse som går mot baksidan högra sidan av munnen och sedan det bakre vänstra sidan av munnen .

Frekvens

Det är en bra idé att borsta tänderna efter måltid , när du vaknar på morgonen och innan du går till sängs på kvällen .

Complete Care

För perfekt munhygien , lägger dagligen tandtråd , munvatten användning och vartannat besök till tandläkaren för att din munhygien rutin .

Previous:nothing Next:visdomstand lättnad

Relaterade artiklar


 • smärtorna av nya proteser
 • hur man använder CEREC
 • Hur man väljer en bästa tandvårdsklinik
 • hur man köper blekning tandkräm
 • hur man kan bli av en dålig tandvärk
 • olika typer av tandköttsproblem
 • Vad kan du använda för att bleka proteser ?
 • hur man rengör munnen vakt
 • problem med Invisalign
 • hur man kan minska tandvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com