tandblekning tekniker

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-16
Tandblekning är ett förfarande gjort på tänderna för att fysiskt få dem att verka vitare . Det görs för att förbättra leende , och används av modeller , skådespelare , marknadsförare, någon som har en mycket social arbete och varje dag människor . Tandblekning kan du få mer förtroende för ditt utseende och förgyller ditt leende

Laser Tandblekning

Laser Tandblekning är en snabb metod för att bleka tänder som vanligtvis tar en tand besök på 60 minuter . En peroxid-baserad gel appliceras på tänderna och en laserljus aktiveras kemikalie i gel som är avsedda att absorbera energi från ljuset och penetrera tandytan . Om dina tänder är mycket gult och färgas in, kan tandläkaren kräver att du har en annan behandling . Kostnaden för laser tandblekning varierar , men det är oftast i $ 500 till $ 1000 utbud för en fullständig behandling . Dental försäkringar som vanligen omfattar inte tandblekning laser tand , eftersom det anses kosmetisk behandling .

tandblekning Kits

Tandblekning kit för at- home använda och kan köpas på apoteket som over-the-counter remsor eller magasin. De aktiva substanserna är karbamidperoxid och väteperoxid . Blekning strips är tunna , osynliga band som är belagda med en peroxid-gel . Remsorna är appliceras två gånger dagligen i 30 minuter vardera. Facket-baserade tandblekning systemet medför att fylla en bricka munskydd med blekning lösning och bär facket i flera timmar dagligen .

blekning tandkräm

Den största skillnaden mellan en blekning tandkräm och ett kontor sådant förfarande som laser tandblekning är att effekterna inte är permanenta . En whitening tandkräm hjälper till att avlägsna ytan fläckar men ändrar inte skuggan av dina tänder . Blekning tandkräm kan också förstöra tandemaljen om den används under en längre tid . Det är viktigt att du undviker mat och dryck att missfärga tänderna , exempelvis kaffe och te , och använd korrekt dagliga tandvård såsom tandtråd och munvatten . Whitening tandkrämer är också billigare än andra tandblekning tekniker . Tandkräm varierar från $ 5 till $ 25 per tub . Rådfråga tandläkare för att säkerställa att blekning teknik du använder är anpassad för dina tänder och säker att använda .

Previous:nothing Next:tandimplantat information

Relaterade artiklar


 • botemedel för vit tunga
 • bruxism botemedel
 • skäl för en rotfyllning
 • vad är mjuka proteser ?
 • hur man får gratis eller billig tandvård
 • hur man använder opalescens treswhite högsta
 • hur man kan förebygga tandproblem om du har diabetes
 • hur korrekt rengöra tungan
 • hur man kan bli av en tandvärk
 • tandställning definition
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com