kryddnejlikeolja för tand smärta

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-08-25
Tandvärk är en vanlig sjukdom inom det medicinska området . För dem som upplever at- tider olidlig smärta , det finns hopp. Dessutom är det inte i att över disk snabblösning drogen, utan snarare artighet av Moder Natur själv

kryddnejlikeolja

kryddnejlikeolja är en naturlig antiseptisk användas som ett hem rättsmedel för tand problem . Kryddnejlikeolja härrör från träd infödda till regioner runt ekvatorn . Kryddnejlikeolja är full av mineraler som järn och kalcium , samt vitamin A och C. Dess medicinska egenskaper har använts för en rad frågor förutom tandläkare såsom hosta , huvudvärk , matsmältningsbesvär och infektioner . Det har också svampdödande egenskaper .

kryddnejlikeolja och tandvård

I en värld av tandläkare är kryddnejlikeolja kombineras med zinkoxid att skapa en temporär fyllning . Denna fyllning används för att lindra smärta i tänderna . Detta förfarande är att stabilisera tanden tills vidare arbete kan göras . Dessutom används det i hopp om att en rotfyllning kan avvärjas . Apoteken säljer också kryddnejlikeolja , annars känd som eugenol , som analgetikum ( smärtstillande läkemedel) över disk för tillfällig lindring av tandvärk . Eugenol är en komponent i root-kanalen tätningsmedel .

tandvärk

Tandvärk kan vara mycket påfrestande . De orsakas av hål i tänderna , tandköttet infektioner som gingivit , skadade tänder och problem käken . För att lindra tandvärk , blöt en bomullstuss i kryddnejlika olja och placera den i de drabbade tand för en timme eller mer . Kryddnejlika olja sippra in i tanden och tandkött , döda bakterier och ta smärtan borta . Generellt bör bomullstussar som används i över en timme att ersättas med en ny , kryddnejlika-oljeindränkta bomullstuss . Detta kan göras förrän en tandläkare ses . Kryddnejlika olja är mycket potent , så det rekommenderas att späda ut den med lite olivolja . Kryddnejlika olja kan blandas med tandkräm och används på tänder och tandkött .

biverkningar

Det kan finnas några biverkningar när man hanterar kryddnejlika olja, speciellt om det är outspädd . De är halsont , beslag , kräkningar och sedering . Människor som har njur-eller leverproblem bör undvika kryddnejlika olja. Dessutom bör barn och gravida kvinnor att undvika att produkten om möjligt .

Slutsats

Trots den medicinska nyttan av kryddnejlika olja är det ändå bäst att se en tandläkare om du har en ihållande tand problem . Ilningar i tänderna är ett symptom på underliggande problem . Kryddnejlika olja, medan kraftfulla och användbara , är fortfarande inte ersätta en tandläkare . Kryddnejlika olja är en bra stabilisator för att tidvattnet dig över tills du ser din tandläkare .

Previous:nothing Next:hur man gör tänderna vita gratis

Relaterade artiklar


 • hur man gör hemmagjord blekningsgel för tand- brickor
 • klassificeringssystem för parodontala sjukdomar
 • typer av tandläkare
 • förebyggande av parodontit
 • hur man kan bli av vitlök andedräkt enkelt och naturligt
 • vård för barnens tänder
 • hur man förebygger dålig andedräkt
 • naturläkemedel för tandköttsproblem
 • hur lätt tandvärk hemma
 • benförlust i tandlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com