vitare tänder huskurer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-08-23
Om du inte vill investera en massa pengar i vitare dina tänder , kan du prova några hem rättsmedel som använder råvaror från ditt kök . De tar bort fläckar med slipverkan eller bleka tänderna med hjälp av syror . Om du använder dem på lång sikt , se till att ha dina tänder undersökas regelbundet

Frukt Rättsmedel

olika frukter kan hjälpa till att bleka tänderna på grund av sin surhet . På ett forum som ägnas åt huskurer , många användare förespråkar att torka jordgubbar i hela tänder och säger sig ha sett omedelbara resultat. En person rekommenderar mosa en jordgubbe och blanda det med en tesked bakpulver , sedan borsta tänderna med blandningen . De flesta av de forum affischer försiktighet att du ska borsta tänderna efteråt , eftersom syran och socker i jordgubbar kan skada din tandemaljen .
Citronsaft är en annan fruktbaserade åtgärda , dock inte lika populär som jordgubbar . Det är också mycket sura och kan orsaka skador på tandemaljen . Gnugga insidan av ett apelsinskal över dina tänder är en ovanlig lite råd som dök upp endast en gång på forumet .

bakpulver, salt , vinäger och brände Toast

bakpulver och salt kommer att ta bort fläckar , men de kommer inte nödvändigtvis bleka dina tänder . Eftersom de är slitande , kan de bära bort din tandemaljen om du använder dem under längre perioder. Ett recept blandar en tesked bakpulver med en skvätt salt och några droppar vinäger . Detta åtgärda omfattar slipande effekten av både bakpulver och salt för att ta bort fläckar och surhetsgraden i ättika för att bleka tänderna .
Äppelcidervinäger är en ingrediens i många hem rättsmedel för vitare tänder , antingen appliceras direkt på din tandborste eller blandas en tesked i taget i ett glas vatten för att göra en mun skölj .
Några huskurer som låter lite bisarrt , till exempel bränna en bit rostat bröd och skrapa bort de brända områdena att använda på din tandborste , bygger på det faktum att aska är ett blekmedel eftersom den innehåller lut . Det finns ingen anledning att tro att brännas bröd kommer att bleka tänderna , och borstar tänderna med lut , en kraftfull frätande medel , skulle vara direkt farligt .

Peroxide

Vissa tandkrämer innehåller väteperoxid , och några huskurer bestå av sköljer munnen med raka väteperoxid eller använder den på en tandborste .
blekmedel som används av tandläkare innehåller karbamidperoxid . Väteperoxid är en biprodukt som uppstår när karbamidperoxid bryts ned . Karbamid används i professionella tand blekning system och väteperoxid används i over-the -counter produkter . Professionella tand blekning av produkter innehåller starkare koncentrationer av detta medel , med allt från 10 procent till 35 procent karbamidperoxid . I allmänhet är 10 procent karbamidperoxid lösning motsvarande en 3 procent väteperoxid lösning, medan en 22 procent karbamidperoxid lösning är jämförbar med en 7 . 5 procent väteperoxidlösning. />


Previous:nothing Next:Hur tömmer en tandläkare en böld tand ?

Relaterade artiklar


 • visdomständer torr socket symtom
 • Hur man köper den bästa elektriska tandborsten till bästa pris
 • om Listerine
 • vad är den genomsnittliga kostnaden för tandställning?
 • vad är en Waterpik ?
 • inte tand limning fungerar om dina tänder är inte helt vita ?
 • cigarettrökning effekter på tänder
 • biverkningar av Depakote tänder
 • Fakta om tandblekning
 • de bästa sätten att rengöra tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com