naturlig tand smärta åtgärda

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-10-23
Tand smärta kan vara en av de mest olidliga smärtor en människa kan drabbas . Tand smärta inträder när smittan når nerven i tanden . Ett antal faktorer kan utsätta nerv till infektioner-en abscess eller infektion vid tandköttskanten , en sprucken tand , förlust av en tand eller karies ( den primära orsaken till tandvärk ) . Medan du bör se en tandläkare så snabbt som möjligt om du utvecklar en tandvärk , det finns ett antal naturliga sätt att hantera smärtan

Komprimerar

Ansöka kall eller varma kompresser kan diffus smärta . För att använda en kall kompress , lägg en isbit i en plastpåse (en liten plastpåse kommer att göra ) och slå in den med en trasa. Tillämpa den på kinden området ovanför smärtsamma tand för omedelbar lättnad . Varma tepåsar appliceras direkt på det smärtande området kan göra susen också, särskilt svart te . Den innehåller tanniner som fungerar som en sammandragande att minska svullnad av inflammerade tandköttet , erbjuder smärtlindring . Tanniner har även antibakteriella egenskaper.

Kryddnejlika

Redan 266 f. Kr. användes kinesiska tjänstemän kryddnejlikor att sockra sina andetag innan mötet kejsaren . Som det visar sig , inte kryddnejlika mer än söta andetag --- sin antivirala , svampdödande och antiseptiska egenskaper gör den till ett naturligt val för tand smärtlindring . Den innehåller 85 procent eugenol , en eterisk olja som fungerar som en naturlig smärtlindring , bedövande känslan av smärta .

kryddnejlikeolja kan appliceras direkt på en smärtsam tand för omedelbar lättnad . Du kan också göra kryddnejlika pasta genom att lägga till några droppar vatten till ca 1 /4 tsk . mark kryddnejlika . Blanda väl och applicera den till öm tand och det omgivande tandköttet . Låt klistra på ett par minuter , spotta ut och återanvända om det behövs .

Myrra

En aromatisk växt inhemska i Somalia, Saudiarabien och Jemen har myrra sammandragande egenskaper som kan ha en lugnande effekt på den inflammerade tandkött runt en smärtsam tand . Det är vanligt förekommande i munvatten att ge lindring till mun och hals irritation . Du kan göra din egen munvatten genom att koka 1 tsk . av myrra i 2 koppar vatten i minst 30 minuter . Cool och avlopp . Späd 1 tsk . av myrra lösning med 1 /2 kopp vatten att skölja munnen fem eller sex gånger per dag . Inte bara tyst tanden smärtan , dödar bakterier och förhindrar dålig andedräkt i processen .

pepparmintste

Känd för sin uppfriskande smak , har pepparmintste antiseptiska och sammandragande egenskaper . Dess huvudsakliga aktiva ingrediensen , mentol , fungerar som ett bedövningsmedel , vilket gör det till ett utmärkt smärtstillande medel när den används som en lokal applicering . Du kan ansöka finkrossade myntablad direkt på en smärtsam tand för lättnad . Alternativt kan du göra ett munvatten med stöpning 1 tsk . av torkade blad av pepparmynta i 1 kopp kokande vatten i 20 minuter . Låt svalna och sus runt munnen för att döva smärtan . Spotta ut och upprepa så ofta du behöver .

Previous:nothing Next:sätt att betala för hängslen på tänderna

Relaterade artiklar


 • hur man får nikotin fläckar av tandproteser
 • bakterier som orsakar dålig andedräkt
 • define käkkirurgi
 • vad är mjuka proteser ?
 • orsakerna till dålig andedräkt
 • klart alternativ till hängslen
 • sätt att hjälpa en tandvärk
 • hem rättsmedel för att läka Cankerskav
 • metaller som används i tandkronor
 • hur man gör tänder rättsmedel blekmedel hem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com