sätt att betala för hängslen på tänderna

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-10-23
När någon i familjen behöver tandställning för att rätta till en ortodontisk problem , få familjens ekonomi ansträngd. Hängslen är dyra , med behandling ibland kostar tusentals dollar . Lyckligtvis flexibla betalningsalternativ och finansiering göra hängslen mer tillgängliga för familjer som har behov av tandreglering

Tandvårdsförsäkringen

Inte alla dentala försäkringsbolag täcker hängslen , men vissa gör . För att ta reda på om din plan kommer att omfatta hängslen , ringa kundservice och fråga . Om tandvårdsförsäkringen täcker inte hängslen , kan du kanske hitta ett nytt genom din arbetsgivare eller genom att handla självständigt på nätet .

Ett annat alternativ är en rabatt plan . Det är inte som traditionell försäkring där du eller läkaren får ersättning för kostnaderna för vården . Snarare minskar det totala kostnaden för planen medlemmar . Till exempel som medlem av en rabatt plan du kan betala bara $ 1,500, medan en icke-medlem skulle betala $ 2000 för samma vård . För att få rabatt från planen , måste du se en tandläkare eller ortodontist som finns med i planen nätverk . En lista över leverantörer finns från planen kontor eller online .

kassarabatt

Betala för tandreglering tjänster på framsidan för att få en rabatt . Om du kan betala hela saldot i förväg om behandling kommer många läkare rabatt det totala beloppet som en " bokföring artighet . " Detta tar mindre administration och pappersarbete , spara läkaren pengar på personal och leveranskostnader . Cash rabatter ges när patienten betalar med check eller kontanter , och ibland när du är villig att lägga hela saldot på ett personligt kreditkort . Se upp , dock , att den rabatt som du får från ortodontist inte får kompensera de pengar du får betala en hög ränta under lång tid .

tjänstgörande Betalning Planer

Vissa kontor har en behandling samordnare som ska arbeta med dig för att bestämma en handpenning och prisvärd månatlig betalning. Denna typ av avbetalningsplan kräver oftast en handpenning på 25 till 30 procent av den totala uppskattade kostnaden , med mindre månatliga betalningar under behandlingen. Precis som i en layaway plan, en läkarmottagning ofta inte ta ut ränta på sina interna betalning planer , och kommer i allmänhet avstå från en kreditkontroll , vilket gör detta ett bra alternativ för familjer som annars inte skulle kvalificera för finansiering. Men inte alla kontor erbjuder denna typ av program . Dessutom kommer familjer som använder denna plan förlora en potentiell rabatt för att betala i förskott , och får betala mer för behandling i det långa loppet .

tredje part kreditgivare

Ansökan om medicinsk lån från en tredje part kreditgivare hjälper många familjer har råd med hängslen som inte skulle ha andra alternativ . Som en traditionell lån eller kreditkort , dessa företag köra en kreditupplysning på sökande , och du måste gå igenom en godkännandeprocess . Vissa företag arbetar direkt med läkarmottagningen , och läkaren kan göra kreditansökningar på kontoret . Ibland företagen kommer att ha speciella erbjudanden som " tolv månader samma som kontant " eller en lägre ränta .

Previous:nothing Next:hur man reda på om en california tandläkare har förlorat sin licens

Relaterade artiklar


 • Vad är tandställning?
 • hur du bleka dina tänder
 • Hur man naturligtvis lindra tandvärk
 • hur man gör en gurgla saltvatten för ont i tand - recept
 • alternativ till hängslen för tänderna
 • hur man vitare tänder , förebygga karies , undvika sjukdomar i tandköttet, och förbättra tandhälsa
 • örter som botar dålig andedräkt
 • vad är lustgas ?
 • dålig andedräkt behandlingar
 • Hur man vet om du är tandgnissling i sömnen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com